Πολιτικη & Οικονομια

Συνεδριάζει το Σάββατο το ΚΥΣΕΑ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Κρίσεις σε Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας

Στις 10:00 στο Μέγαρο Μαξίμου οι τακτικές κρίσεις, ακολουθούν κομματικές και δημόσιες παρουσίες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το ΚΥΣΕΑ συνεδριάζει το Σάββατο για κρίσεις ηγεσίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας υπό Μητσοτάκη

Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Ασφαλείας (ΚΥΣΕΑ) θα συνεδριάσει το Σάββατο στις 10:00, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι τακτικές κρίσεις στην ανώτατη ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμικού προγραμματισμού που αφορά την εθνική ασφάλεια και τη λειτουργική ανανέωση της διοίκησης.

Κομματικές και δημόσιες παρουσίες Μητσοτάκη, μετά το ΚΥΣΕΑ

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, στις 11:30, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρευρεθεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων της Νέα Δημοκρατία στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από την εκλογή του στην προεδρία της ΝΔ. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με πολίτες στο Μοσχάτο.