Πολιτικη & Οικονομια

Τα Tweets του Forrest Gump 318

(Μέλος του συλλόγου για την κατάργηση των υπογραμμισμένων λέξεων με τα θαυμαστικά από τα προεκλογικά φυλλάδια των υποψηφίων)

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
ΤΕΥΧΟΣ 318
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
9034-20697.jpg

Τοιχοδιώκτης: Ο αρχιτέκτονας ανακαινίσεων που προτιμάει τους ανοιχτούς χώρους, χωρίς ενοχλητικούς τοίχους. 

● Sorry, αλλά κανείς δεν έχει παρατηρήσει ότι ο νέος Big Brother μιλάει ακριβώς σαν τον Βαΐτση Αποστολάτο;

@Antonis_Samaras: Εντάξει, μαζί σας, όταν λέτε ότι θα διώξετε με τις κλωτσιές την τρόικα.

● Μήπως όμως πριν αρχίσετε τη μάχη στα μαρμαρένια αλώνια, να κάνατε λίγο προπόνηση πυγμής στους καραμανλικούς του κόμματός σας;

● Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν συνεχίσετε να γλείφετε έτσι τον πρώην πρωθυπουργό, θεωρώντας το Βατοπέδι συνωμοσία των «Νεφελίμ», σε λίγο θα σας θεωρεί υπερβολικό μέχρι και ο Λιακόπουλος.

● Και θα αρχίσει να σας κατηγορεί με το δίκιο του, γιατί είναι ανήθικο να κλέβεις έτσι ξεδιάντροπα τους «πελάτες» του άλλου. 

● Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί το χορτοφάγο παίκτη στο “Master Chef” να γλιτώσει από τη δοκιμασία να μαγειρέψει το κρέας των ζώων που τόσο πολύ αγαπάει.

● Πώς; Μα κάνοντάς τον να αγαπήσει εξίσου και τα φυτά, αφού ως γνωστόν είναι και αυτά ζωντανά και πονάνε όταν τα τρως!

● Εκτός αν είναι τόσο εγωιστής, που για την προσωπική του επιβίωση αγνοεί επιδεικτικά τον πόνο και τη βαρβαρότητα που υπομένει ένα κολοκυθάκι στο τηγάνι!

Alert! Όλοι μάθαμε το περασμένο σαββατοκύριακο ότι το κινέζικο νόμισμα λέγεται “yuan”.

● Και επίσης μάθαμε ότι προφέρεται «γουάν».

● Παρ’ όλα αυτά, όμως, κανείς δεν προχώρησε σε τραγουδιστικά λογοπαίγνια του τύπου “He is the yuan”, ή “Υου ’re the yuan that I want”. Ή ακόμα και “Yuan, two three o’clock, Four o’clock, Rock!”.

● Ως γνωστόν, οι Έλληνες λατρεύουν να μισούν ο ένας τον άλλον. Και διασκεδάζουν ιδιαίτερα όταν βλέπουν τον διπλανό τους να την πατάει, ειδικά αν είναι σε καλύτερη θέση από τους ίδιους. 

● Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει μια περίπτωση όπου η  αλληλεγγύη και η αδελφοσύνη που μας βοήθησαν να μεγαλουργήσουμε σαν έθνος συνεχίζουν να διασώζονται: όταν αναβοσβήνουμε τα φώτα στους απέναντι οδηγούς, για να τους ειδοποιήσουμε ότι λίγο πιο κάτω υπάρχει μπλόκο.

SOS προς τις γυναίκες που δεν θέλουν να δείχνουν την ηλικία τους:  Αποφεύγετε δίπλα στο όνομά σας, που το χρησιμοποιείτε για mail, να βάζετε αυτόν το διψήφιο αριθμό.

● Ναι, όλοι καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για τη χρονολογία γέννησής σας!

● Άσχετο, αλλά οι αγανακτισμένοι δήμαρχοι που διαμαρτύρονται επειδή η κυβέρνηση περικόπτει τα χρήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, δεν είναι εκείνοι οι ίδιοι που έχουν κάτι τεράστιες μαύρες τρύπες στους προϋπολογισμούς τους που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν;

Επίσης: Αυτοί που θεωρούν «αντεθνική» την εξυγίανση των σιδηροδρόμων, γιατί δεν θεωρούσαν εξίσου «αντεθνικούς» όλους αυτούς τους προεκλογικούς διορισμούς που έκαναν εκεί;

Χοιροκρότημα: Ο ήχος που κάνουν τα γουρούνια όταν χτυπάνε μεταξύ τους.  

Πιο απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας

Χειριστής της κάμερας με το φίλτρο που τραβάει τη Ρούλα Κορομηλά στο Live του “Big Brother”

nikos.zachariadis@gmail.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ