- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Τέμπη: Σήμερα η παραπομπή Τριαντόπουλου σε φυσικό δικαστή
Συνεδριάζει για τελευταία φορά η προανακριτική επιτροπή - Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης
Συνεδριάζει για τελευταία φορά η προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη – Σήμερα η παραπομπή Τριαντόπουλου σε φυσικό δικαστή
Συνεδριάζει σήμερα η προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη, προκειμένου να εγκριθεί το πόρισμα της πλειοψηφίας για παραπομπή του Χρήστου Τριαντόπουλου σε φυσικό δικαστή.
Σήμερα θα είναι η τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής, ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται το πόρισμα και η καταχώριση των εκθέσεων που έχουν καταθέσει τα κόμματα, με τη ΝΔ να προτείνει παραπομπή Τριαντόπουλου στο δικαστικό συμβούλιο.
Ο Θάνος Πλευρης είπε πως αν ο κ. Τριαντόπουλος δεν ήταν πολιτικός, αλλά φυσικό πρόσωπο θα του είχε ασκηθεί δίωξη. Άρα έχει γίνει ένα πόρισμα και προτείνουμε στην Ολομέλεια λέμε άσκηση ποινικής δίωξης για πρώτη φορά.
Ο Απόστολος Πάνας, βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, εξήγησε πως «το ΠΑΣΟΚ θα αξιολογήσει, όλα τα δεδομένα που προέκυψαν από την προανακριτική διαδικασία και θα εξετάσει τις επόμενες κινήσεις του, με γνώμονα τη διασφάλιση της διαφάνειας και την απόδοση ευθυνών σε όσους πραγματικά εμπλέκονται».
Ο Μίλτος Ζαμπάρας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως, «έχουμε την τελευταία εξέλιξη με την προανακριτική αυτη παρωδία για την ελληνική κοινωνία, χωρίς μάρτυρες, χωρίς δικογραφίες, κατά παράβαση του συντάγματος».
Από την πλευρά του ο Αλέξης Χαρίτσης Πρόεδρος Νέας Αριστεράς είπε πως «ο κυβερνητικός μηχανισμός δίνει τα ρέστα του για να σπάσει το μέτωπο των Τεμπών και να σπείρει τη σύγχυση. Δεν πρέπει να τους περάσει».
«Το πόρισμα της ΝΔ είναι απόπειρα συγκάλυψης», τονίζει η κ. Κωνσταντοπούλου.
Με μια μακροσκελή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος συσχετίζει τις υποθέσεις της Νοβάρτις και των Τεμπών.
«Το αντιπολιτευτικό μοτίβο, επομένως, είναι το ίδιο και απαράλλαχτο με αυτό της περασμένης δεκαετίας που καθήλωσε για πολλά χρόνια την πατρίδα μας στην ύφεση, στην πολιτική εχθροπάθεια και στον κοινωνικό αυτοματισμό και διχασμό. Δεν έμαθαν τίποτα από τα λάθη τους και συνεχίζουν να βαδίζουν ακριβώς στον ίδιο αδιέξοδο δρόμο», αναφέρει μεταξύ άλλων.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.