- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Τέμπη: Σήμερα η παραπομπή Τριαντόπουλου σε φυσικό δικαστή
Συνεδριάζει για τελευταία φορά η προανακριτική επιτροπή - Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης
Συνεδριάζει για τελευταία φορά η προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη – Σήμερα η παραπομπή Τριαντόπουλου σε φυσικό δικαστή
Συνεδριάζει σήμερα η προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη, προκειμένου να εγκριθεί το πόρισμα της πλειοψηφίας για παραπομπή του Χρήστου Τριαντόπουλου σε φυσικό δικαστή.
Σήμερα θα είναι η τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής, ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται το πόρισμα και η καταχώριση των εκθέσεων που έχουν καταθέσει τα κόμματα, με τη ΝΔ να προτείνει παραπομπή Τριαντόπουλου στο δικαστικό συμβούλιο.
Ο Θάνος Πλευρης είπε πως αν ο κ. Τριαντόπουλος δεν ήταν πολιτικός, αλλά φυσικό πρόσωπο θα του είχε ασκηθεί δίωξη. Άρα έχει γίνει ένα πόρισμα και προτείνουμε στην Ολομέλεια λέμε άσκηση ποινικής δίωξης για πρώτη φορά.
Ο Απόστολος Πάνας, βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, εξήγησε πως «το ΠΑΣΟΚ θα αξιολογήσει, όλα τα δεδομένα που προέκυψαν από την προανακριτική διαδικασία και θα εξετάσει τις επόμενες κινήσεις του, με γνώμονα τη διασφάλιση της διαφάνειας και την απόδοση ευθυνών σε όσους πραγματικά εμπλέκονται».
Ο Μίλτος Ζαμπάρας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως, «έχουμε την τελευταία εξέλιξη με την προανακριτική αυτη παρωδία για την ελληνική κοινωνία, χωρίς μάρτυρες, χωρίς δικογραφίες, κατά παράβαση του συντάγματος».
Από την πλευρά του ο Αλέξης Χαρίτσης Πρόεδρος Νέας Αριστεράς είπε πως «ο κυβερνητικός μηχανισμός δίνει τα ρέστα του για να σπάσει το μέτωπο των Τεμπών και να σπείρει τη σύγχυση. Δεν πρέπει να τους περάσει».
«Το πόρισμα της ΝΔ είναι απόπειρα συγκάλυψης», τονίζει η κ. Κωνσταντοπούλου.
Με μια μακροσκελή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος συσχετίζει τις υποθέσεις της Νοβάρτις και των Τεμπών.
«Το αντιπολιτευτικό μοτίβο, επομένως, είναι το ίδιο και απαράλλαχτο με αυτό της περασμένης δεκαετίας που καθήλωσε για πολλά χρόνια την πατρίδα μας στην ύφεση, στην πολιτική εχθροπάθεια και στον κοινωνικό αυτοματισμό και διχασμό. Δεν έμαθαν τίποτα από τα λάθη τους και συνεχίζουν να βαδίζουν ακριβώς στον ίδιο αδιέξοδο δρόμο», αναφέρει μεταξύ άλλων.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kατά τη συζήτηση για την κύρωση της πρώτης τροποποίησης της σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της HELLENIC TRAIN
«Μεγάλη η σημερινή μέρα για το Πολεμικό Ναυτικό», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Διευκολύνονται οι πολίτες στον έλεγχο των ψηφιακών τους εγγράφων
Σφοδρή κριτική του ΠΑΣΟΚ για επιδοτήσεις, επενδύσεις και όρους που υπονομεύουν ασφάλεια και ανταγωνισμό
Νέα υποδομή, νέα τρένα και αυστηρότερο πλαίσιο λειτουργίας για την αποκατάσταση της ασφάλειας στα τρένα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρετίζει την ένταξη της Belharra «Κίμων» και την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού
Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά την άφιξη της πρώτης Belharra
Χαμηλότερα από τον μέσο όρο ΕΕ τα οικιακά τιμολόγια ρεύματος, εκρηκτική άνοδος ηλεκτρικών αυτοκινήτων
«Υπάρχει επί της αρχής συμφωνία για συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες τη Δευτέρα το μεσημέρι»
Με ελικόπτερο η άφιξη των επισήμων στη Belharra «Κίμων»
Τι προανήγγειλε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών
Η τιμή του ρεύματος και η δυνατότητα κατάληψης της εθνικής οδού
Τι ισχύει για τις μεταφορές μεταξύ φίλων
Τελετή με υψηλό συμβολισμό στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας
Υποχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, «φρένο» σε σενάρια Τσίπρα και Καρυστιανού
Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών στη Γενική Γραμματέα Μεταφορών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
Πέντε μέλη της διοίκησης έκαναν λόγο για σοβαρά ζητήματα θεσμικής λειτουργίας
Η αντιπολίτευση μιλά για «χρηματοδότηση»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.