- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ανδρουλάκης: Την επόμενη εβδομάδα καταθέτουμε πρόταση δυσπιστίας
Μονόδρομο χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ανδρουλάκης: Την επόμενη εβδομάδα καταθέτουμε πρόταση δυσπιστίας - Μονόδρομο χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Μονόδρομο χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας πως πρέπει να κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αλλοιώθηκε ο χώρος, αυτό δεν είναι συγκάλυψη; Η 717 είναι ο κρίσιμος κρίκος. Μας κοροϊδεύουν. Όποτε η ΝΔ βρεθεί προ κάτι που απειλεί την εξουσία της αποδεικνύει ότι είναι ικανή για οτιδήποτε προκειμένου να κρατήσει την εξουσία της. Αν δεν είχε αλλοιωθεί ο χώρος, θα ξέραμε σήμερα την ουσία που προκάλεσε την ανάφλεξη».
Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για τις δημοσκοπήσεις και τη διαφαινόμενη δυσκολία σχηματισμού της επόμενης κυβέρνησης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε «ωραίες οι δημοσκοπήσεις, αλλά υπάρχει και ο λαός που ψηφίζει».