- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαρινάκης για Τέμπη: Παίρνουμε θέση και λέμε ότι δεν υπήρξε δόλια συγκάλυψη
«Δεν θέλουμε να εξαιρεθεί κανένας από την έρευνα. Δεν πάμε για παραγραφή της υπόθεσης», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Περιμένουμε απαντήσεις – Δεν μπορεί να γίνεται δικαστής κανένας μας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, επανέλαβε ότι «πρέπει να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει απρόσκοπτα τη δουλειά της. Δεν μπορεί να γίνεται δικαστής κανένας μας. Όπως όλος ο κόσμος έτσι κι εμείς, με πρώτο τον Πρωθυπουργό, περιμένουμε απαντήσεις και το τελικό πόρισμα», ενόσω βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
«Όλα τα δεδομένα πρέπει να ερευνηθούν. Άλλο να διερευνηθεί τι προκάλεσε την έκρηξη και άλλο να υποβόσκει ότι υπάρχει συγκάλυψη. Παίρνουμε θέση και λέμε ότι δεν υπήρξε δόλια συγκάλυψη. Αυτό καταρρίπτεται πανηγυρικά», τόνισε ακόμη ο Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας σήμερα (13/02) στο MEGA.
«Θέλουμε να καταλάβουμε γιατί άργησαν τα στικάκια του τρένου. Δεν θέλουμε να εξαιρεθεί κανένας από αυτήν την έρευνα. Δεν πάμε για παραγραφή της υπόθεσης, δεν τίθεται θέμα επ’ αυτού, γιατί επί των δικών μας ημερών άλλαξε το επίμαχο Άρθρο του Συντάγματος. Το Σύνταγμα είναι πάνω από την κοινή νομοθεσία. Θέλουμε να προχωρήσουμε γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά. Δεν θεωρώ ότι η Δικαιοσύνη καθυστερεί, αλλά όλα φανούν θα εκ των υστέρων. Θεωρώ ότι βαδίζουμε στα τελευταία στάδια, σύμφωνα με το δικαστικό ρεπορτάζ», προσέθεσε ο κ. Μαρινάκης.
Σχετικά με το ανώτατο χρονικό όριο σπουδών, ο Παύλος Μαρινάκης σημείωσε πως «το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε σήμερα μία ανακοίνωση γεμάτη μιζέρια».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι σήμερα έχουν ήδη υποβληθεί σχεδόν 6,2 εκατ.
Κριτική σε Μητσοτάκη και Ευρώπη
Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το δημοσιονομικό κόστος της επαναφοράς της 13ης σύνταξης
Tι αναφέρει ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα
Εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Κεντρική Επιτροπή θα συνεδριάσει κανονικά το Σάββατο
Τι απάντησε η Αναστασία Σαπουνά
Συνεισφορά 40 εκατ. από τα διυλιστήρια για μείωση 10 λεπτά στην αμόλυβδη και 5 λεπτά στο ντίζελ έως το τέλος Αυγούστου
«Αυτή είναι η απάντησή μας σε όσους αμετανόητους μετατρέπονται σε δολοφόνους»
«Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ προς την Αλεξία Μπακογιάννη» - Η ανάρτηση μετά τη σύλληψη των δραστών
«Σύντομα θα έχει ραντεβού με τη Δικαιοσύνη»
Η κόντρα στη Βουλή και η αναφορά Μητσοτάκη στα «μπακαλίστικα»
«Ο Δήμος συστηματοποιεί και εντείνει τις δράσες του στα αντικείμενα στα οποία έχει ουσιαστική αρμοδιότητα» σημειώνει η αρμόδια Αντιδήμαρχος
«Οι βουλευτές δεν είναι γουρούνια για να γίνονται λασπομαχίες» είπε ο υφυπουργός Οικονομικών
«Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Μια συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία αφαιρεί επιλογές από το πολιτικό σύστημα» σημείωσε ο βουλευτής
«Επειδή ποτέ δεν έκρυψα τις επιλογές μου, θα στηρίξω για συναισθηματικούς λόγους και μόνο, τον Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές»
Την παραίτησή του υπέβαλε και ο Λάμπρος Τσουκνίδας από τη θέση του διευθυντή της «Αυγής της Κυριακής»
Είχε προαναγγείλει την προσχώρησή του στην Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη
Η απάντηση σε επίκαιρη ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη για την ακρίβεια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.