- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τέμπη: «Ναι» της κυβέρνησης για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή
Mε αφορμή το σχετικό αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ
Τέμπη: «Ναι» της κυβέρνησης για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή
Στον απόηχο των συγκεντρώσεων για την τραγωδία στα Τέμπη και του αιτήματος για συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως στη Βουλη κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως η κυβέρνηση θα ανταποκριθεί θετικά.
Χαρακτηριστικά, για την πρόταση του Σωκράτη Φάμελλου για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη βουλή για τα Τέμπη, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε πως «η κυβέρνηση θα ανταποκριθεί και σημείωσε πως ο πρωθυπουργός, δεν έχει κρυφτεί ποτέ και δίνει απαντήσεις πάντοτε».
«Οι πολίτες εκφράζουν αυτά τα συναισθήματα, της στενοχώριας, της οργής, της αγανάκτησης και το κυριότερο αίτημα τους, επαναλαμβάνω, είναι δικαιοσύνη. Να είστε σίγουροι λοιπόν ότι δεν υπάρχει άνθρωπος… Αλίμονο αν υπήρχε, είτε έχει μια κυβερνητική θέση, είτε είναι σε κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης που να μη θέλει δικαιοσύνη, αλλά να ξεκαθαρίσουμε: Δικαιοσύνη μόνο από τους δικαστές, Δικαιοσύνη μόνο από την ίδια τη Δικαιοσύνη. Ούτε από τηλεοπτικά πάνελ οποιουδήποτε είδους, ούτε από πολιτικούς οποιουδήποτε κόμματος. Η Δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή για τα Τέμπη βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο στάδιο, στο στάδιο της κύριας ανάκρισης, η οποία διέπεται από μυστικότητα και αυτό το οποίο οφείλει να κάνει η κυβέρνηση είναι να αφήσει τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, όπως ορίζει το Σύνταγμά μας, χωρίς καμία παρέμβαση, χωρίς κανένα σχόλιο, χωρίς καμία κρίση. Υποβάλλονται αιτήματα. Οφείλουν οι δικαστές να τα αξιολογήσουν εν προκειμένω στο στάδιο της κύριας ανάκρισης και να οδηγηθούν στα συμπεράσματα που πρέπει να οδηγηθούν για να μάθουν οι πολίτες, ο κόσμος και κυρίως οι συγγενείς των θυμάτων την αλήθεια και στη συνέχεια προφανώς στην κύρια διαδικασία», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης μεταξύ άλλων σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι «Η κυβέρνηση με πράξεις και παραλείψεις της οδηγεί στη συγκάλυψη του εγκλήματος, ενώ ταυτόχρονα επιχειρεί να ματαιώσει την ποινική δίωξη των πολιτικών προσώπων». Σημειώνεται ότι αμέσως μετά τα μεγάλα συλλαλητήρια ο Σωκράτης Φάμελλος επικοινώνησε με τους Νίκο Ανδρουλάκη, Αλέξη Χαρίτση και Ζωή Κωνσταντοπούλου για να συντονίσουν τις ενέργειες τους.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.