- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Αν. Δρυμιώτης: Έγινε μπαλαμούτι. Τα αποτελέσματα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν δεκαδικά
Η απάντηση από πηγές της Κουμουνδούρου
«Μεθοδολογικά δεν μπορούν να βγουν αποτελέσματα χωρίς δεκαδικά», τόνισε ο Ανδρέας Δρυμιώτης
Τις ενστάσεις του για την ακρίβεια των αποτελεσμάτων που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το κλείσιμο της κάλπης, εξέφρασε ο Ανδρέας Δρυμιώτης.
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα που δημοσιοποίησε η Κουμουνδούρου στο 20% της ενσωμάτωσης, όπου πρώτος είναι ο Σ. Φάμελλος με 49% και δεύτερος ο Π. Πολάκης με 44% ο πολιτικός αναλυτής, μιλώντας στην ΕΡΤ, επεσήμανε ότι τον ενοχλούν τα αποτελέσματα του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν έχουν δεκαδικά.
«Μεθοδολογικά δεν μπορούν να βγουν αποτελέσματα χωρίς δεκαδικά, αυτό σημαίνει ότι υπήρξε μπαλαμούτι» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δρυμιώτης.
Η απάντηση της Κουμουνδούρου
Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση από την Κουμουνδούρου, αναφορικά με το ερώτημα που εκφράστηκε από τηλεοπτικό σχολιαστή σχετικά με τα στοιχεία της εταιρείας τεχνικής υποστήριξης της σημερινής διαδικασίας, αυτή είναι η *computer studio A.E* με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρία και διεκπεραίωση πολλών αντίστοιχων διαδικασιών κομμάτων, επιμελητήριων κλπ.
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πιθανό το ντέρμπι Φάμελλου - Πολάκη
Για την Κουμουνδούρου η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι ψήφοι έχουν υπερβεί τις 70.000, ενώ κάποιοι μιλούν και για διπλασιασμό του αριθμού των φίλων και μελών που ψήφισαν στις εκλογές των συνέδρων.
Το πιο μεγάλο εκκωφαντικό κατά τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μήνυμα είναι αυτή η μεγάλη συμμετοχή, την οποία ερμηνεύουν με δύο τρόπους: Ο ένας είναι ως ψήφο εμπιστοσύνης της βάσης και ο άλλος ο ψήφος ευθύνης για το ντουέτο που θα προκύψει από την αποψινή κάλπη, κατά πάσα πιθανότητα, και για το μελλοντικό πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ από την επόμενη Κυριακή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, μεγάλη συμμετοχή καταγράφεται σε Δυτική Αττική, Πελοπόννησο και Κρήτη.
Επαληθεύεται από το ρεπορτάζ, ότι είναι πιθανό το ντέρμπι Φάμελλου - Πολάκη αλλά από την άλλη, υπάρχουν δύο στοιχεία που προκύπτουν τα οποία είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Το πρώτο είναι ότι υπάρχει ένα κύμα επιστροφής παλαιών στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία είχαν απομακρυνθεί κυρίως από το 2019 και μετά.
Το άλλο στοιχείο είναι ότι υπάρχουν μαζικές νέες εγγραφές και αυτή εικόνα παρατηρείται πανελλαδικά. Αυτός ο νέος κόσμος που τάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, για την Κουμουνδούρου αποτελεί σημείο-κλειδί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.