Κασσελάκης: Θα ψηφίσουμε ανάμεσα σε 15 ονόματα για το νέο κόμμα - Δε θα δω το ντιμπέιτ του ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική και στον Αλέξη Τσίπρα
Κασσελάκης: Θα ψηφίσουμε ανάμεσα σε 15 ονόματα για το νέο κόμμα - Δε θα δω το ντιμπέιτ του ΣΥΡΙΖΑ - Ο πρώην πρόεδρος άσκησε κριτική και στον Αλέξη Τσίπρα
Περίπου 80 με 90 προτάσεις έχουν κατατεθεί, σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη, για το όνομα του νέου κόμματος που θέλει να ιδρύσει, ενώ το Σάββατο θα ανακοινωθεί και επίσημα η ονομασία του νέου κινήματος.
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα Mega» και ανέφερε μεταξύ άλλων πως εντός της ημέρας θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα todikomaskinima.gr τα προτεινόμενα ονόματα για το νέο κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη, τα αποκαλυπτήρια του οποίου θα γίνουν το προσεχές Σαββατοκύριακο, πιθανότατα το Σάββατο - μία ημέρα πριν από τις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ίδιος αποκάλυψε, ότι έχουν κατατεθεί 80-90 προτάσεις για το όνομα του νέου πολιτικού εγχειρήματος και ο όρος «Συμμετοχικό», είναι ο επικρατέστερος μεταξύ αυτών, άρα είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεται μεταξύ των τελικών προτάσεων.
Σε ερώτηση αν θα παρακολουθήσει το σημερινό debate των τεσσάρων υποψήφιων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι δεν θα το παρακολουθήσει «γιατί έχω προγραμματισμένες συναντήσεις».
«Ενώ θεωρούσαν ότι δεν θα είχα δεύτερη ευκαιρία στη χώρα, αυτό που έχουν καταφέρει είναι να μην έχουν αυτοί μάλλον δεύτερη ευκαιρία κι εμείς να είμαστε ανοδικά αυτή τη στιγμή» είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Εν συνεχεία άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «εάν ήμουν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα δεν θα πήγαινε σε δημοψήφισμα. Τα capital controls και το δημοψήφισμα είναι πληγή στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ. Δημοψήφισμα σημαίνει ότι ψηφίζουν οι πολίτες, ο λαός, επομένως πρέπει να το σέβεται».
Τέλος, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως «να βάλουμε μία τελεία σε αυτό που έγινε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ήταν έλλειψη Δημοκρατίας. Αυτό που πρέπει να εγγυηθώ σε αυτό το νέο ξεκίνημα είναι ότι θα υπάρχει συμμετοχή δημοκρατικά».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Καλοπροαίρετα έκανε μια παρέμβαση την οποία θεώρησα άστοχη»
«Tο εμβόλιο είναι δοκιμασμένο 70 χρόνια»
Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να πιέσουν για την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους
Η ανακοίνωση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας
Στο επίκεντρο το Ηλεκτρονικό Δελτίο Αποστολής
Συγκρίνει το ΕΣΥ με το σύστημα υγείας των ΗΠΑ
Στο επίκεντρο Mercosur, εισαγωγές και αυξημένα κόστη παραγωγής
Εικοσιτετράωρη λειτουργία θερμαινόμενης αίθουσας και τηλεφωνικής γραμμής
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως δεν βρήκε σήμερα ούτε μια λέξη να γράψει για τους αγρότες» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Η πρώτη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στην Ισπανία εδώ και 13 χρόνια
«Το κίνημα έχει ως μόνο κριτήριο δράσης το κοινό καλό των πολιτών και τη διαφύλαξη των συμφερόντων της χώρας»
Τα πρώτα καλά νέα πιθανόν να έρθουν από τον Μάρτιο
Διαβάστε την εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού στα social media
Το πρόβλημα που συγκλόνισε το πολιτικό σύστημα
Η συγκινητική κίνηση πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής
Παραμένουν τα τρακτέρ στους δρόμους - «Όχι» σε συλλαλητήριο στην Αθήνα
«Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Η ανάρτηση της πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ
Στην Καστοριά βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.