- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Αν συνεχίσετε, θα γίνει της π@@@@@@@»: Ο Μπακογιάννης καταγγέλλει απειλές αντιδημάρχου
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης του
Μπακογιάννης: Καταγγελία για βρισιές αντιδημάρχου του Χάρη Δούκα
Σε καταγγελία προχώρησε η παράταξη «Αθήνα Ψηλά» επικεφαλής της οποίας είναι ο Κώστας Μπακογιάννης, αναφορικά με τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου Θωμά Γεωργιάδη κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο αντιδήμαρχος αντέδρασε με υβριστική φρασεολογία ύστερα από την κριτική του κ. Μπακογιάννη για λάθη και παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής με αφορμή το σφράγισμα του καταστήματος στη Λ. Βουλιαγμένης, που σέρβιρε αλκοόλ σε μαθητές.
Η ανακοίνωση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χυδαία επίθεση από τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Αστυνομίας και Δημοσίων Κοινοχρήστων Χώρων, Θωμά Γεωργιάδη δέχθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αθήνα Ψηλά, Κώστας Μπακογιάννης, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
«Αν συνεχίσετε, θα γίνει της π@@@@@@@, είπε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος του κ. Δούκα.
Όλα αυτά συνέβησαν όταν ο κ. Μπακογιάννης επισήμανε τα απανωτά λάθη και τις παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής.
1. Για τη σφράγιση του επίμαχου καταστήματος που σέρβιρε αλκοόλ σε ανήλικους και στην οποία ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει. Στη βιασύνη της Δημοτικής Αρχής για αυτοπροβολή, η απόφαση έκλεινε το λάθος κατάστημα, με τη λάθος άδεια λειτουργίας.
2. Για το μήνυμα προϊσταμένου της Δημοτικής Αστυνομίας που μεταφέρει εντολή της δημοτικής αρχής να μην γίνονται έλεγχοι για παράνομη στάθμευση έξω από συγκεκριμένο κατάστημα.
3. Για την επιδεικτική αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής στο Πάρκο Λογγίνου, όπου ιδιώτης με τραπεζοκαθίσματα έχει καταλάβει όλο το δημόσιο χώρο και ταυτόχρονα έχει κάνει μόνιμες παρεμβάσεις στο χώρο πρασίνου.
Είναι προφανές ότι η αδιαφορία του Δημάρχου για την πόλη, οδηγεί τη Δημοτική Αρχή σε τεράστια λάθη που την κάνουν να χάνει την ψυχραιμία της.
Τέτοιες συμπεριφορές εντός αλλά και εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν τιμούν την Αθήνα. Αποτελούν ξεκάθαρη απειλή και παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Όπως δεν τιμά την Αθήνα και η σιγή του κ. Δούκα.
Η παράταξη Αθήνα Ψηλά, σεβόμενη τους θεσμούς, τις Αθηναίες και τους Αθηναίους, ζητά την άμεση παραίτηση του αντιδημάρχου, Θωμά Γεωργιάδη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η στήριξη της Ελλάδας στην Κύπρο είναι διαρκής»
«Προτεραιότητα ο επαναπατρισμός των εγκλωβισμένων Ελλήνων»
Το δυστύχημα των Τεμπών και το «καπέλωμα» της συγκέντρωσης
Το μήνυμα που έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατά τη συνάντησή του με τον Νίκο Χριστοδουλίδη
«Η Αθήνα αξίζει να ανθίζει, πέρα από πρόσωπα και θητείες»
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε τη διαθεσιμότητά του για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών τόσο σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις, όσο και στη Βουλή
Το ύψος του δώρου εξαρτάται από τον χρόνο εργασίας
Τα σενάρια που εξετάζονται σε περίπτωση παρατεταμένης κρίσης
Τέσσερα F-16 στην Κύπρο, για ενίσχυση της άμυνας- Μετάβαση Δένδια και Α/ ΓΕΕΘΑ στη Λευκωσία
Παγωμένα κονδύλια και βέτο, η δοκιμασία των ευρωπαϊκών αξιών
Όσα είπε στο Face2Face και την Κατερίνα Παναγοπούλου για την πολιτική επικαιρότητα και τις προσωπικές στιγμές που σημάδεψαν την πορεία της
Διυπουργική πρωτοβουλία για ταχύτερη εξυπηρέτηση πολιτών και απλούστευση διαδικασιών
Διακοπή ενός μήνα στα Στενά του Ορμούζ μπορεί να διπλασιάσει τις τιμές φυσικού αερίου στην Ευρώπη
Tα συστήματα που έχουν οι ελληνικές φρεγάτες
Συνεχής ενημέρωση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών από τον Γιώργο Γεραπετρίτη
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τις πρεσβείες και τα προξενεία για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Βελτιώνονται οι υποδομές πρόσβασης για όσους επισκέπτες αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα
Σπεύδουν δύο ελληνικές φρεγάτες στην Κύπρο
Παρακαλούνται οι πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.