- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παύλος Πολάκης: Μας δούλευε ψιλό γαζί ο Κασσελάκης
«Σύντομα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν στο ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε
Παύλος Πολάκης: Νέα πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη - Όσα είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Νέα πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «τους δούλευε όλους ψιλό γαζί» ενώ δεσμεύτηκε πως «όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα στον ΣΥΡΙΖΑ».
«Ο κόσμος δεν αντέχει τη διάσπαση, γι’ αυτό σε σύντομο χρονικό διάστημα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, και πρόσθεσε:
«Δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ένας που έχει εταιρείες στα νησιά Μάρσαλ».
Ακολούθως, αναφερόμενος στο ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρίσκεται στις ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες είπε πως όντως θα συμβεί, καθώς έχει δικαστικές επιθέσεις στην Αμερική.
Ακόμη, ερωτηθείς για το πόθεν έσχες του Στέφανο Κασσελάκη είπε πως: «Έχει καταθέσει ψευδές πόθεν έσχες. Ανέφερε μόνο μία εταιρεία (την osios) με την οποία είχε σχέση».
Τέλος, απαντώντας στις δηλώσεις Κασσελάκης ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη λέγοντας: «Καλώς να ορίσει».
Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Παύλος Πολάκης κατά Στέφανου Κασσελάκη για τις offshore
Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης ενώ δικαιολόγησε ταυτόχρονα την μεταστροφή του όσον αφορά τον αποκλεισμό του πρώην προέδρου από την κούρσα της ηγεσίας.
Είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Ούτε πολιτική ομάδα έφτιαξε, ούτε πολιτικό λόγο παρήγαγε, διάβαζε από ένα auto cue ότι του έγραφαν, παρουσίασε το γούστο του, τον πλούτο του, τον σκύλο του θεωρώντας ότι αυτό το λάιφ στάιλ μπορεί να υποκαταστήσει την πολιτική. Θεωρούσα μέχρι προχθές ότι καλώς έγινε η μομφή αλλά κακώς αποκλείστηκε. Όμως δεν μπορώ να δεχθώ ότι έχει σχέση με 7 εταιρείες στα νησιά Μάρσαλ».
Είπε ακόμη ο Παύλος Πολάκης: «Βρισκόμαστε σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι. Πρέπει να βάλει ο καθένας το λιθαράκι του στις αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε. Όλοι έχουμε πικραθεί από αυτό που ζήσαμε και ζούμε αυτές τις μέρες. Και επειδή έχω και εγώ ευθύνη, αναλαμβάνω το κομμάτι που μου αναλογεί και θα κάνω ότι μπορώ για να στρέψουμε το καράβι εκεί που πρέπει.
Κάνοντας αναδρομή είπε ότι το 2010 «η χώρα χρεοκόπησε και τότε βρέθηκε ένας πολιτικός χώρος και ένας ηγέτης, ο Τσίπρας που είπε πάμε να κυβερνήσουμε να σώσουμε την χώρα. Και πήρε 5% από την Αριστερά, 20% από το ανδρεοπαπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, και 12% από πιο συντηρητικά κομμάτια και έγινε κυβέρνηση με την στήριξη των ΑΝΕΛ. Εγώ κρατάω τα θετικά από αυτή την πορεία αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω ότι για πρώτη φορά σε χώρα της δυτικής Ευρώπης κυβέρνηση επειδή ήταν τίμια και δεν έκλεψε, βρήκε τα λεφτά και κάλυψε δύο εκατ. ανασφάλιστους. Για πρώτη φορά μία κυβέρνηση έκανε τον προϋπολογισμό της πρόνοιας από 750 εκατομμύρια, 3,5 δισ. Για πρώτη φορά βρέθηκε μία κυβέρνηση που ολοκλήρωσε οδικούς άξονες με 750 εκατ. Λιγότερα από όσα ζητούν οι εργολάβοι. Κάναμε 19.500 προσλήψεις στον χώρο της υγείας. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για κάποια πράγματα που πετύχαμε. Βγάλαμε την χώρα από τα μνημόνια και την επιτροπεία. Είμαστε περήφανοι για την Συμφωνία των Πρεσπών.
Κλείνοντας είπε ότι «έχω δεχθεί δολοφονία χαρακτήρα όχι μόνο από τον αντίπαλο αλλά και από συντρόφους».
Νωρίτερα την ώρα που μιλούσε ο Νίκος Παππά, η Θεοδώρα Τζάκρη ανέβηκε στο προεδρείο και παρέδωσε το usb stick με 1900 ονόματα συνέδρων. Ο πρόεδρος του Συνεδρίου Γιάννης Μαντζουράνης είπε: «Σε όλα τα συνέδρια η πλειοψηφία και η μειοψηφία διαπιστώνονται με ψηφοφορίες και όχι με συλλογές υπογραφών».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σχετικά με τη βία κατά των γυναικών
Επανέναρξη λειτουργίας του ΣτΕ στο Αρσάκειο Μέγαρο μετά την αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου
Tα δυο στελέχη εξέδωσαν κοινή δήλωση
Με τροπολογία Λιβάνιου η τριεδρική περιφέρεια αποδήμων θα ισχύσει 18 μήνες μετά τις επόμενες εκλογές
Ένοχοι και σε δεύτερο βαθμό οι 42 κατηγορούμενοι
Χάρης Δούκας: «Αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι η έμφυλη ισότητα αποτελεί σταθερή προτεραιότητά μας»
Έκτακτα μέτρα και παροχές roaming για τους πολίτες που βρίσκονται σε χώρες του Κόλπου και της ευρύτερης περιοχής
«Μην μας δηλητηριάσετε» φώναξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Γιάννης Παπαχρήστου, και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, παρουσίασαν τον απολογισμό και τις στρατηγικές προτεραιότητες
«Η αποστολή στην Κύπρο είναι αμυντική και ειρηνική», είπε μεταξύ άλλων
Καλώς ή κακώς η ελληνική παρουσία στην ανατολική Μεσόγειο είναι μονόδρομος. Κι από τους τρόπους παρουσίας, το να στέλνεις φρεγάτες για να προστατεύσεις την Κύπρο είναι μάλλον ο προτιμότερος
Για συνεργεία στην ανθρωποκτονία Φύσσα κρίθηκαν ένοχοι 15 κατηγορούμενοι
Μια συζήτηση για όλα με τη βουλεύτρια Δυτικού Τομέα Αθηνών και πρώην γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας
«Σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Πολάκης δεν θα παρέμενε ούτε λεπτό», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Είμαστε σε επικοινωνία μαζί τους μέρα και νύχτα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας στο Reuters
«Προτεραιότητα η προστασία του Κυπριακού Ελληνισμού», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Οι δύο πρόεδροι ζητούν επίσημη ενημέρωση και χάραξη της εθνικής γραμμής
«Η χώρα μας έχει εξελιχθεί σε πρωτοπόρο ως προς αυτά τα προγράμματα, ενώ ήμασταν ουραγοί», είπε ο πρωθυπουργός
Σε ετοιμότητα το ΥΠΕΞ για την επιστροφή των εγκλωβισμένων πολιτών μόλις ανοίξει ο εναέριος χώρος
Συζήτηση για Ιράν και Λίβανο με έμφαση στη σταθερότητα της περιοχής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.