Κασσελάκης: Η μόνη μας δύναμη απέναντι στην εκτροπή είναι το Συνέδριο
Τι απαντά για το επίσημο σάιτ της υποψηφιότητάς του - «Είναι σε πανικό, είναι ικανοί για όλα»
Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση για τη δημιουργία του σάιτ για την υποψηφιότητά του
Σε μία νέα ανάρτηση για το επίσημο site της υποψηφιότητάς του προχωρά ο Στέφανος Κασσελάκης, υποστηρίζοντας ότι «μετά τον αντικαταστατικό "αποκλεισμό" της υποψηφιότητάς μου από τη μειοψηφία της ΚΕ, οι ίδιοι άνθρωποι προσπαθούν να σας αποτρέψουν να μπείτε στο site».
«Λίγα μόνο λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση του site μας, πανομοιότυπο κείμενο άρχισε να διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μέλη της ΚΕ με το περιεχόμενο που βλέπετε στις φωτογραφίες, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στο Χ, παραπέμποντας σε συγκεκριμένες αναρτήσεις και καταγγέλλοντας ότι «αποκαλούν» την επίσημη ιστοσελίδα του «ιστότοπο υπεξαίρεσης προσωπικών δεδομένων» με «παραποίηση του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», «ύποπτο ιστότοπο» που «μολύνει τον σέρβερ σας με ιό ή υλικό παρακολούθησης της προσωπικής σας ζωής», ενώ «καλούν ευθέως: "Μην εγγράφεστε σε αυτόν τον ιστότοπο!"».
Στέφανος Κασσελάκης: Όντως συμβαίνουν επικίνδυνα πράγματα τις τελευταίες μέρες
«Την ίδια στιγμή, στο πολιτικό πεδίο άρχισαν να διαρρέουν μέσω site της Δεξιάς και δηλώσεων σε τηλεοπτικές εκπομπές ότι δήθεν μέσα από τον προσωπικό μου ιστότοπο κάνουμε… εγγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ (!), φτιάχνουμε "κόμμα μέσα στο κόμμα" (!), ενώ μιλούν πάλι για κυρώσεις και διαγραφές!», σημειώνεται στην ανάρτηση του Στ. Κασσελάκη.
Συνεχίζοντας, ο Στ. Κασσελάκης αναφέρει: «Όσο κι αν κάποια πράγματα είναι αυτονόητα, όταν χάνεται η λογική απαντάει η αλήθεια:
Κατά τον ίδιο τρόπο πχ το σύνθημα ΣΥΡΙΖΑrestart μπορεί να γίνει site.
-Το περσινό site της υποψηφιότητάς μου είχε τίτλο «ΣΥΡΙΖΑνασυγκρότηση τώρα», το φετινό «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ».
-Το περσινό site της υποψηφιότητάς μου είχε φόρμα εγγραφής και συμμετοχής, αντίστοιχη με το φετινό».
«Σας παραθέτω φωτογραφίες τόσο της φετινής όσο και της περσινής φόρμας, τότε που ο ιστότοπός μας δεν ήταν "επικίνδυνος" και… αιτία διαγραφής».
«Ζητώ (εδώ και μέρες) να γραφτείτε στο isyriza.gr και στις τοπικές ΟΜ μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, για να μπορέσετε να ψηφίσετε εσείς δημοκρατικά για τους συνέδρους σας και όχι ένας στενά ελεγχόμενος κομματικός μηχανισμός αντί για εσάς. Ζητώ (με τη χθεσινή μου ανάρτηση) να γραφτείτε στη σελίδα odikosmassyriza.gr για να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου, να γίνετε εθελοντές, να είστε δίπλα μας. Κάθε μέρα που περνάει, το συνειδητοποιείτε όλο και περισσότερο: Είναι σε πανικό, είναι ικανοί για όλα. Θέλει αγώνα, θέλει πείσμα, θέλει γερό στομάχι, αλλά η επιστροφή της δημοκρατίας στο κόμμα μας είναι πάνω σας. Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας», καταλήγει η ανάρτηση του Στ. Κασσελάκη.
Μετά τον αντικαταστατικό «αποκλεισμό» της υποψηφιότητάς μου από τη μειοψηφία της ΚΕ, οι ίδιοι άνθρωποι προσπαθούν να σας αποτρέψουν να μπείτε στο επίσημο site της υποψηφιότητάς μου https://t.co/4Lv3IsnFWB.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) October 16, 2024
Λίγα μόνο λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση του site μας, πανομοιότυπο κείμενο… pic.twitter.com/W1Zb8eteq7
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.