- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Χάρης Δούκας: Σήμερα αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ, δίνουμε ελπίδα στη χώρα
«Η συμμετοχή είναι η δύναμή μας»: Το μήνυμά του από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ο Χάρης Δούκας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων - Η δήλωσή του.
O Χάρης Δούκας ψήφισε για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Ο Χάρης Δούκας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.
Εξερχόμενος από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, ο Χάρης Δούκας δήλωσε:
«Η συμμετοχή είναι η δύναμή μας. Σήμερα έχουμε ευκαιρία να αλλάξουμε πορεία, αρκεί να το κάνουμε όλοι μαζί. Για ένα ΠΑΣΟΚ μεγάλο, δυνατό, νικηφόρο. Σήμερα αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ, δίνουμε ελπίδα στη χώρα. Σήμερα ψηφίζουμε για την αλλαγή».
Άνοιξαν οι κάλπες για τον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ
Στις 7 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.
Αντιμέτωποι στη μάχη για την εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι ο νυν πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Οδηγίες για τους ψηφοφόρους
Οι κάλπες θα ανοίξουν το πρωί στις 7 και η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 7 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στον α' γύρο της 6ης Οκτωβρίου 2024.
Για την ταυτοποίησή τους απαιτείται η επίδειξη στην εφορευτική επιτροπή αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου/διπλώματος οδήγησης νέου τύπου.
Η αναζήτησή τους θα γίνεται από το μητρώο ψηφισάντων και όχι από τον εθνικό εκλογικό κατάλογο, όπως έγινε στον α' γύρο. Ως εκ τούτου, δεν απαιτείται ο ΑΜΚΑ για τους ψηφοφόρους 16 ετών και τους αλλοδαπούς.
Για να ψηφίσουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι δε χρειάζεται να καταβάλουν αντίτιμο, ενώ μπορούν να προσέλθουν σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν, σε όποια περιοχή της χώρας, μπορούν να ψηφίσουν δηλαδή και σε διαφορετικό εκλογικό τμήμα από την προηγούμενη φορά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.