- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άδωνις Γεωργιάδης: Το ΠΑΣΟΚ προστατεύει τη συκοφαντική συμπεριφορά Πολάκη σε βάρος μου
Σχετικά με την άρση ασυλίας του βουλευτή Χανίων
Άδωνις Γεωργιάδης: Το ΠΑΣΟΚ προστατεύει τη συκοφαντική συμπεριφορά Πολάκη σε βάρος μου
Τη στάση του ΠΑΣΟΚ να συνταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της άρσης της ασυλίας του Παύλου Πολάκη καυτηριάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Το ΠΑΣΟΚ, παρά το ότι πρώην πρόεδρός του είχε ψευδώς εμπλακεί στην υπόθεση, δεν υπερψήφισε την άρση ασυλίας του Πολάκη, αλλά συντάχθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας, προς έκπληξη όλων, Παρών στη σχετική ψηφοφορία. «Πραγματικά, έμεινα άναυδος και λυπήθηκε ειλικρινά και ανθρώπινα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ακολουθεί η ανάρτηση του υπουργού Υγείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Για αυτή την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, που με κατηγορεί ότι πήρα 2.200.000€ μαύρα χρήματα από τη Novartis και ότι ο Εισαγγελεύς που υπέγραψε την πράξη Αρχειοθετήσεώς μου, ο κ. Καψιμάλης, είναι διεφθαρμένος κλπ., κατέθεσα μήνυση στον κο Πολάκη.
Κάποτε στη συκοφαντία και στη χυδαιότητα πρέπει να μπει ένα όριο. Με έψαξε η κα Τουλουπάκη επί ΣΥΡΙΖΑ 3 χρόνια και ο κος Καψιμάλης επί ΝΔ άλλον έναν χρόνο. Κανένας τους δεν βρήκε τίποτε επιλήψιμο εναντίον μου και ούτε καν αποχρώσες ενδείξεις, ώστε να μου ασκηθεί Δίωξη.
Προσέξτε, ούτε η κα Τουλουπάκη μου άσκησε Δίωξη. Τελικά, η Ελληνική Δικαιοσύνη απεφάνθη ότι οι εναντίον μου κατηγορίες ήταν ανάξιες λόγου.
Αντί αυτή η κρίση να θέσει τέρμα στην κατασυκοφάντησή μου, αντιθέτως οι πολιτικοί μου αντίπαλοι συνέχισαν, κατηγορώντας και τους Δικαστικούς Λειτουργούς.
Κάποτε πρέπει επιτέλους στη συκοφαντία να μπει ένα όριο. Σήμερα, ο κος Πολάκης ήρθε στην αρμόδια Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, που εξετάζει το αίτημα άρσης της ασυλίας του στη μήνυσή μου και φυσικά δεν είχε το θάρρος να ζητήσει την άρση της ασυλίας του.
Μέχρι εδώ όλα αναμενόμενα. Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο όμως, ήταν η στάση του ΠΑΣΟΚ για μία υπόθεση από την οποία υπέφερε και το ΠΑΣΟΚ και είχε έως και πρώην Πρόεδρό του ψευδώς εμπλεκόμενο, ο οποίος επίσης αρχειοθετήθηκε, και ενώ την Άρση Ασυλίας Πολάκη υπερψήφισαν εκτός από τη ΝΔ και η Πλεύση Ελευθερίας και η «Νίκη» και οι «Σπαρτιάτες» και η «Ελληνική Λύση» , το ΠΑΣΟΚ συντάχθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Παρών!
Αν είναι δυνατόν το ΠΑΣΟΚ να προστατεύει σε αυτή την ακραία συκοφαντική του συμπεριφορά τον Παύλο Πολάκη. Και δη σε θέμα που το ίδιο έχει καταγγείλει ως σκευωρία κλπ. Πραγματικά, έμεινα άναυδος και λυπήθηκα ειλικρινά και ανθρώπινα.
Στην Ολομέλεια θα εξηγήσω στους συναδέλφους μου βουλευτές τί συκοφαντία υφίσταμαι, ακόμη και μετά τη Δικαίωσή μου από τη Δικαιοσύνη και το γιατί δεν μπορούμε να επιτρέψουμε η πολιτική μας αντιπαράθεση να μας οδηγήσει σε τέτοιο βούρκο».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Η επίσημη ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ για το πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές
Ολόκληρη η τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας στο Athens Alitheia Forum
«Ενσαρκώνει τις κοινές μας αξίες: ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ισότητα, κοινωνική ένταξη» σημειώνει ο πρωθυπουργός
«Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην προκύπτουν βεβιασμένα συμπεράσματα ή δημόσιες κρίσεις»
«Κανένας καλύτερος από Μητσοτάκη» λέει το 54% των πολιτών
Η επαναλειτουργία του αγωγού Vardax ενισχύει τον ενεργειακό ρόλο της Θεσσαλονίκης στα Βαλκάνια
Από τους 14.000 πριν μερικά χρόνια περνάμε στους 19.000 το 2026, τόνισε ο υπουργός
Η βασική διαφορά είναι το μέγεθος και ο τρόπος κατασκευής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.