Το σκίτσο που πυροδότησε την κόντρα Χάρη Δούκα - Νίκου Ανδρουλάκη
Τι απαντά ο Ανδρέας Πετρουλάκης - Για δολοφονία χαρακτήρα κάνει λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων
Το σκίτσο που πυροδότησε την κόντρα Χάρη Δούκα - Νίκου Ανδρουλάκη - Τι απαντά ο Ανδρέας Πετρουλάκης - Για δολοφονία χαρακτήρα κάνει λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων
Ο Ανδρέας Πετρουλάκης με ανάρτησή του στο Facebook παίρνει θέση για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το σκίτσο που δημιούργησε για τον Χάρη Δούκα. Σε αυτό, ο Χάρης Δούκας φαίνεται να βγαίνει από την ΕΡΤ, αφού έχει αφήσει στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων στο προαύλιο του ραδιομεγάρου.
Ο Ανδρέας Πετρουλάκης επισημαίνει ότι αν και θεωρεί ότι είναι άχαρο να εξηγεί τα σκίτσα του, αναγκάζεται να το πράξει, κάνοντας μία εξαίρεση: «γιατί το σημερινό σχεδόν δημιούργησε πολιτικό θέμα. Κάθε αναγνώστης χωρίς παρωπίδες στο σκίτσο βλέπει τον κ. Δούκα να φεύγει από την ΕΡΤ ευχαριστημένος, αφού πρώτα έχει καταθέσει στεφάνι στο υποτιθέμενο μνημείο των νεκρών της ΕΡΤ. Κάποιοι συνεργάτες του διακινούν τη μακάβρια εκδοχή ότι τον παριστάνω νεκρό (πού το σκέφτηκαν, αφού τον βλέπουν να περπατά καμαρωτός). Σε κάθε περίπτωση και για να το πούμε ωμά, ολοζώντανο τον έχω κάνει, αλλά και ψιλοσυριζαίο».
Δείτε την ανάρτηση του Ανδρέα Πετρουλάκη
Την ίδια ώρα, με αφορμή το σκίτσο Πετρουλάκη, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος θυμίζει παλαιότερο σκίτσο για τον Νίκο Ανδρουλάκη, το οποίο είχε δημοσιευτεί το 2021 πριν τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ. «Ένας "σκιτσογράφος" "εκοψε" το κεφάλι του κ. Ανδρουλάκη λίγο πριν τις εσωκομματικές. Το 2024 ένας άλλος "σκιτσογράφος" περιέγραψε το "νεκρό" Δούκα! Δυστυχώς, αρκετοί στενοί πολιτικοί φίλοι του κ. Ανδρουλάκη σήμερα δήλωναν ενθουσιασμένοι με το σκίτσο! Θα χάσουν όπως έχασαν το 2021. Ο προοδευτικός κόσμος θα τους στείλει το μήνυμα στην κάλπη». Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τάσσεται υπέρ του Χάρη Δούκα «για να νικήσουμε τη συντηρητική παράταξη και την Ακροδεξιά».
Το 2021 ένας «σκιτσογράφος» «εκοψε» το κεφάλι του κ Ανδρουλακη λίγο πριν τις εσωκομματικες.
— ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ (@Odysseas_) September 26, 2024
Το 2024 ένας άλλος «σκιτσογράφος» περιέγραψε το «νεκρό» Δούκα !
Δυστυχώς αρκετοί στενοί πολιτικοι φίλοι του κ Ανδρουλακη σήμερα δήλωναν ενθουσιασμένοι με το σκίτσο !
Θα χάσουν όπως… pic.twitter.com/JY65qQueLq
Κόντρα Δούκα - Ανδρουλάκη
Το σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην «Καθημερινή» φαίνεται ότι ήταν εκείνο που προκάλεσε την οργή του Χάρη Δούκα και τη χθεσινή κόντρα του με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «δολοφονία χαρακτήρα», ζητώντας από τον συνυποψήφιό του να πάρει θέση.
«Το ποτήρι ξεχείλισε. Εδώ και πάρα πολύ καιρό στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς. Καταλαβαίνω ότι ενόχλησα, ειδικά μετά το debate, γιατί απάντησα σε όλες τις επιθέσεις που δέχθηκα και κατέθεσα συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις. Η επίθεσή τους έκτοτε μετατράπηκε σε μία ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα. Έφτασαν στο σημείο να αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου. Το δηλητήριο πρέπει να σταματήσει, εδώ και τώρα, γιατί υπονομεύει την αναγκαία ενότητα του ΠΑΣΟΚ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης οφείλει να πάρει θέση, αλλιώς θα είναι συνυπεύθυνος. Όσο με αφορά εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα μου μαζί με τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες για την προοπτική νίκης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης, χωρίς να καταφεύγω σε παρόμοιες τακτικές, όπως έπραξα μέχρι σήμερα», έγραψε στην ανάρτησή του Χάρης Δούκας.
Το ποτήρι ξεχείλισε.
— Haris Doukas (@h_doukas) September 26, 2024
Εδώ και πάρα πολύ καιρό στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς.
Καταλαβαίνω ότι ενόχλησα, ειδικά μετά το debate, γιατί απάντησα σε όλες τις επιθέσεις που δέχθηκα και κατέθεσα συγκεκριμένες…
Τι απαντά το επιτελείο Ανδρουλάκη στον Δούκα
Στην αντεπίθεση πέρασε το επιτελείο του κ. Ανδρουλάκη, που καταλόγισε στον κ. Δούκα προσπάθεια δημιουργίας τεχνητής πόλωσης.
«Κανένας στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου. Καλό θα είναι να περιφρουρήσουμε όλοι μας ανεξαιρέτως μια διαδικασία, που οι πάντες αναγνωρίζουν ότι εξελίσσεται σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού. Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση», αναφέρει το επιτελείο.
Παύλος Γερουλάνος: Ουδείς δικαιούται να υπονομεύσει αυτό που καταφέραμε
Ο κ. Γερουλάνος τόνισε «Το ΠΑΣΟΚ βγήκε ενισχυμένο από το debate επειδή αποδείξαμε ότι μπορούμε να συνομιλούμε, παρά τις διαφωνίες μας, με συντεταγμένο και πολιτισμένο τρόπο.
Ουδείς δικαιούται να υπονομεύσει αυτό που καταφέραμε. Τεχνητές εντάσεις που δεν αφορούν κανέναν ουδόλως βοηθούν.
Απαιτείται σοβαρότητα και αίσθημα ενότητας από όλους. Στην πράξη. Όχι στα λόγια. Και να σκεφτόμαστε όλες και όλοι ότι τη Δευτέρα, οποίο και αν είναι το αποτέλεσμα της κάλπης την Κυριακή, στο ίδιο κόμμα θα είμαστε. Το οφείλουμε στην Παράταξη, το οφείλουμε στην Πατρίδα».
Το ΠΑΣΟΚ βγήκε ενισχυμένο από το debate επειδή αποδείξαμε ότι μπορούμε να συνομιλούμε, παρά τις διαφωνίες μας, με...
Posted by Παύλος Γερουλάνος on Thursday, September 26, 2024
Άννα Διαμαντοπούλου: «Σύντροφοι, προσοχή μην κολλήσουμε ΣΥΡΙΖΑ»
«Σύντροφοι, προσοχή μην κολλήσουμε ΣΥΡΙΖΑ!» έγραψε η Άννα Διαμαντοπούλου, σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει την καλή εικόνα του Κινήματος που γεννήθηκε από την τηλεμαχία των υποψηφίων αρχηγών και να συντηρήσει το θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην κοινωνία για την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, γεγονός που αναμένεται να έχει απήχηση και στην συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία.
Σύντροφοι, προσοχή μην κολλήσουμε ΣΥΡΙΖΑ.
— Anna Diamantopoulou (@adiamantopoulou) September 26, 2024
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βίντεο του υπουργού Υγείας από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας
Πώς είναι δυνατόν να προκύψει από αυτήν την πολιτική Βαβέλ βιώσιμη εναλλακτική κυβερνητική λύση;
Εκτός Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης
Στα 3,026 δισ. ευρώ οι οφειλές τον Νοέμβριο, με μικρή μηνιαία μείωση αλλά ετήσια αύξηση
Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με το ιατρικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς για τις μεταρρυθμίσεις του ΕΣΥ
Σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση εις μνήμην του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστασίου
«Τα Κέντρα Καινοτομίας που δημιουργούμε στη χώρα είναι σημείο αναφοράς για την εκπαίδευση», δήλωσε η Υπουργός
«Θα εφαρμοστεί ο νόμος όπως προβλέπεται», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Πλεόνασμα και αυξημένα έσοδα καταγράφει ο κρατικός προϋπολογισμός, σύμφωνα με τα ταμειακά στοιχεία της ΤτΕ
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ θέτει όρια στον διάλογο με τους αγρότες και σχολιάζει ΟΠΕΚΕΠΕ, δημοσκοπήσεις και ελληνοτουρκικά
Σφοδρή επίθεση της ευρωομάδας της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση του στα μέτρα προστασίας αγροτών
Ένταση on air για τις δηλώσεις με τα ναρκωτικά - Η ανάρτησή του λίγη ώρα μετά
«Δεν είναι πια ούτε στις λίστες των ανενεργών μελών της ΝΔ»
Τι επιλογές έχει όποιος ψηφίζει εκσυγχρονισμό και προσαρμογή στην πραγματικότητα;
«Δεν θα συζητήσουμε ποτέ θέματα κυριαρχίας της χώρας. Είναι αδιαπραγμάτευτα»
Η ιστορική ναυμαχία, ο Καποδίστριας και η φρεγάτα «Κίμων»
Η ATHENS VOICE διαλέγει κάθε μέρα τις αναρτήσεις που συζητήθηκαν περισσότερο στα social media
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για την προμήθεια των φρεγατών Belharra
«Η Ελλάδα δεν απειλεί την Τουρκία, το ανάποδο συμβαίνει», ξεκαθάρισε ο υπουργός Άμυνας
Κατά τη διάρκεια του γεύματος συζητήθηκε η οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.