- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Παπανώτας: Αν δεν βρω αξιόπιστο υποψήφιο, θα κατέβω για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Θα εγκατέλειπε την τηλεόραση για την πολιτική;
Δημήτρης Παπανώτας: Οι νέες δηλώσεις για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Δημήτρης Παπανώτας αφήνει ξανά ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να στηρίξει και πάλι τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά υπό προϋποθέσεις.
«Είπα πως θα το σκεφτόμουν. Δεν έχω πρόβλημα να στηρίξω και τον Στέφανο εφόσον βγει η υποψηφιότητά του και η ρητορική του έχει έναν ενωτικό λόγο και με πείσει για τις προθέσεις του να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Εάν δεν βρω κάποιον αξιόπιστο υποψήφιο με τέτοιο ενωτικό λόγο τότε θα κατέβω και εγώ», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή Buongiorno του Mega.
Ο παρουσιαστής μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη και όλα όσα του έχει πει: «Του έχω μιλήσει για την ανάγκη να μην υπάρχει μεγάλη προβολή της προσωπικής του ζωής. Όχι γιατί είναι ενοχλητική η δική του ζωή, αλλά γιατί δεν είθισται ένας επικεφαλής μιας πολιτικής παράταξης να εκτίθεται ως προς την επιλογή του την προσωπική, ως προς τα σπίτια του ή την περιουσία του. Του έχω εξηγήσει πως αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό. Νομίζω το έχει καταλάβει και ο ίδιος και πια αρνείται να μιλήσει για τα θέματα της προσωπικής του ζωής».
Δημήτρης Παπανώτας: Δεν σκοπεύω να εγκαταλείψω τη δουλειά μου
Επιπλέον, ρωτήθηκε και για το αν θα αποχωρήσει από την εκπομπή που συμμετέχει, προκειμένου να ασχοληθεί ενεργότερα με την πολιτική: «Τη δουλειά μου δεν σκοπεύω να την εγκαταλείψω όποια εξέλιξη και εάν υπάρχει και στο μέτρο του δυνατού θα φροντίσω να είναι παρών και στη δουλειά μου και εκεί που με χρειάζεται το κόμμα. Εξάλλου εγώ δεν έχω σκοπό ως επικεφαλής ενός κόμματος να είμαι συγκεντρωτικός. Αντιθέτως, έχω σκοπό να μοιράσω αρμοδιότητες σε όλα τα στελέχη και να τους βγάλω αυτούς μπροστά. Δεν χρειάζομαι και δόξα όπως καταλαβαίνεις, δεν θα δω κάμερα και θα την ερωτευτώ γιατί συμβαίνουν και αυτά».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός έθεσε στο επίκεντρο το αυξημένο ενεργειακό κόστος
«Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους»
Θετικό πρόσημο στις ροές χρηματοδότησης και άνοδος των ιδιωτικών καταθέσεων
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε το αναπτυξιακό πλάνο για τις Κυκλάδες
Η πολιτική των μεταρρυθμίσεων έχει υπονομευθεί από μια σειρά σκανδάλων στα οποία ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει αναγνωρίσει κυβερνητικές ευθύνες
Οι μετανάστες, οι διακινητές, ένα σποτ και οι θέσεις εργασίας
Αφορούν προσλήψεις ορισμένου χρόνου σε Χαϊδάρι, Ίλιον και Λάρισα
«Αυτά που λέει τα πιστεύει και είναι επικίνδυνος επειδή τα πιστεύει» σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Η προθεσμία για τα αναδρομικά, τις γονικές παροχές και τις κληρονομιές
Οι δύο περιοχές που δεν καλύπτονται
Η νέα απάντηση του δημοσιογράφου στους ισχυρισμούς του υφυπουργού
«Οι κάτοικοι θα λάβουν και έγγραφη διαβεβαίωση για την κατάσταση των κτιρίων τους» αναφέρει ο υπουργός
Η απάντηση του υπουργού Υγείας
Ποιοι συνταξιούχοι παίρνουν σειρά
Τι ισχύει με τα κριτήρια, όλα τα ποσά
Με ή χωρίς επιδοτήσεις μπορούμε να μειώσουμε την κατανάλωση και να κάνουμε οικονομία
Η αναφορά στα ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό, την Ουκρανία και την Τεχνητή Νοημοσύνη
Το αίτημα των 249 εκατ. ευρώ και το «όχι» του υπουργείου
«Οι σημερινές δηλώσεις του για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις κινούνται σε μια διαφορετική κατεύθυνση»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.