- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Γερουλάνος για επίθεση Πολάκη: «Από το σοκαριστικό bullying, κρατάω τα δάκρυα της Αθηνάς»
«Ο σεβασμός μεταξύ μας πρέπει να παραμείνει ο κανόνας», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Γερουλάνος για επίθεση Πολάκη: «Από το σοκαριστικό bullying, κρατάω τα δάκρυα της Αθηνάς - Ο σεβασμός μεταξύ μας πρέπει να παραμείνει ο κανόνας»
Στην αντίδραση της Αθηνάς Λινού μετά την πρωτοφανή και αήθη επίθεση του Παύλου Πολάκη στη Βουλή στη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, Νατάσα Πετρούλια, αναφέρεται σε ανάρτησή του στα social media o Παύλος Γερουλάνος.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Παύλος Γερουλάνος λέει πως «με τα δάκρυά της δείχνει πως υπάρχει ελπίδα και πως ο σεβασμός μεταξύ μας, ως άνθρωποι πρέπει να παραμείνει ο κανόνας. Η Αριστερά και όλος ο προοδευτικός χώρος έχουν αρχές και αξίες. Και δεν πρέπει να χρειάζεται να φτάνουμε στο ''ως εδώ και μη παρέκει'' για να τις θυμόμαστε».
Από το σημερινό, σοκαριστικό, επεισόδιο bullying στα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κρατάω τα δάκρυα και την συγκινητική αντίδραση της Αθηνάς Λινού, αλλά και όλων των εκπροσώπων των κομμάτων. Γιατί, δείχνει ότι υπάρχει ελπίδα. Ο σεβασμός μεταξύ μας, ως άνθρωποι, να παραμείνει…
— Pavlos Yeroulanos (@P_Yeroulanos) July 25, 2024
Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Γερουλάνου:
«Από το σημερινό, σοκαριστικό, επεισόδιο bullying στα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κρατάω τα δάκρυα και την συγκινητική αντίδραση της Αθηνάς Λινού, αλλά και όλων των εκπροσώπων των κομμάτων. Γιατί δείχνει ότι υπάρχει ελπίδα. Ο σεβασμός μεταξύ μας, ως άνθρωποι, να παραμείνει ο κανόνας. Η Αριστερά και όλος ο προοδευτικός χώρος έχουν αρχές και αξίες. Και δεν πρέπει να χρειάζεται να φτάνουμε στο ''ως εδώ και μη παρέκει'' για να τις θυμόμαστε.
Όπως απέδειξε και πρόσφατο περιστατικό Βουλευτή σε αεροδρόμιο της χώρας, η βία δεν είναι μόνο θέμα κόμματος ή παράταξης. Είναι πρωτίστως θέμα ευθύνης, κάθε μέλους του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Διότι, αυτή την ώρα, όλοι βλέπουμε τη βία να ξεφυτρώνει παντού γύρω μας: σε σπίτια, σε γειτονιές, σε σχολεία, στο γήπεδο.
Όταν βλέπουμε γύρω μας ανησυχητικά σημάδια κατάρρευσης της κοινωνικής συνοχής, δική μας ευθύνη και δουλειά, ως βουλευτές, δεν είναι μόνο να νομοθετούμε ενάντια στη βία, αλλά να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να δώσουμε με την συμπεριφορά μας, κάθε μέρα, ένα παράδειγμα που εμπνέει σεβασμό σε κάθε άνθρωπο.
Σε ευχαριστούμε Αθηνά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού - Αναλύει τις διεθνείς προκλήσεις και τον ρόλο της Ελλάδας
Ο πλήρης σχεδιασμός για οικονομία, κράτος, κοινωνία και ανάπτυξη την επόμενη χρονιά
Το νέο νομοσχέδιο και το ζήτημα της τηλεθέασης
Το ΥΠΕΝ επεκτείνει τα προγράμματα «Εξοικονομώ» - Ειδική μέριμνα για ευάλωτα νοικοκυριά, φοιτητές και κλειστά ακίνητα
Σε ισχύ οι νέες φορολογικές κλίμακες στον ιδιωτικό τομέα - Ποιοι κερδίζουν περισσότερο
Παρά τις ελκυστικές τιμές, η αγοραστική κίνηση παραμένει «παγωμένη» - Οι έμποροι ζητούν αλλαγές στο πλαίσιο των προσφορών
Ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας και ακτιβιστής μιλάει στην Athens Voice
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.