Πολιτικη & Οικονομια

Φυλλορροεί η ΚΟ των «Σπαρτιατών» - Αποχώρησε και ο Γεώργιος Ασπιώτης

Μένουν με 5 βουλευτές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φυλλορροεί η ΚΟ των «Σπαρτιατών» - Αποχώρησε και ο Γεώργιος Ασπιώτης
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI

Σπαρτιάτες: Αποχώρησε από την ΚΟ και ο Γεώργιος Ασπιώτης - Στην περίπτωση που μείνουν με κάτω από πέντε βουλευτές παύουν να είναι Κοινοβουλευτική Ομάδα

Την απόφασή του να λειτουργεί ως ανεξάρτητος βουλευτής, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Σπαρτιατών», δηλώνει, με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής ο Γεώργιος Ασπιώτης.

Μετά την αποχώρηση του Γ. Ασπιώτη, οι «Σπαρτιάτες» μένουν με πέντε βουλευτές και οι ανεξάρτητοι βουλευτές γίνονται έντεκα. Στην περίπτωση που οι «Σπαρτιάτες» μείνουν με κάτω από πέντε βουλευτές παύουν να είναι Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Νωρίτερα αποχώρησε από τους «Σπαρτιάτες» και ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης

Ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης ο οποίος είχε εκλεγεί με τους «Σπαρτιάτες» με επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής δήλωσε ότι πλέον είναι ανεξάρτητος. 

«Από τούδε και στο εξής λειτουργώ ως βουλευτής στο πλαίσιο του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής, έχοντας τιμηθεί με την ψήφο των πολιτών του Ηρακλείου Κρήτης, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του πολιτικού κόμματος "Σπαρτιάτες"», δηλώνει ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης και προσθέτει: «Προτάσσουμε το θάρρος, τη δύναμη του φρονήματος, τα βήματα μπροστά και όχι την οπισθοχώρηση. Δεν χαριζόμαστε σε επίγειους παραδείσους, ούτε συνωμοτούμε στα θέλγητρα και προσταγές ενός επίδοξου εισβολέα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.