Πολιτικη & Οικονομια

Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο πρώην «Μίστερ Κρήτη»

Mένουν με έξι βουλευτές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο πρώην «Μίστερ Κρήτη»

Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μιχαήλ Γαυγιωτάκης

Ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης ο οποίος είχε εκλεγεί με τους «Σπαρτιάτες» με επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής δήλωσε ότι πλέον είναι ανεξάρτητος. 

Σπαρτιάτες: Μένουν πλέον με έξι βουλευτές

«Από τούδε και στο εξής λειτουργώ ως βουλευτής στο πλαίσιο του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής, έχοντας τιμηθεί με την ψήφο των πολιτών του Ηρακλείου Κρήτης, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του πολιτικού κόμματος "Σπαρτιάτες"», δηλώνει ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης και προσθέτει: «Προτάσσουμε το θάρρος, τη δύναμη του φρονήματος, τα βήματα μπροστά και όχι την οπισθοχώρηση. Δεν χαριζόμαστε σε επίγειους παραδείσους, ούτε συνωμοτούμε στα θέλγητρα και προσταγές ενός επίδοξου εισβολέα».

Μετά την αποχώρηση του Μ. Γαυγιωτάκη, οι «Σπαρτιάτες» μένουν με έξι βουλευτές. Οι ανεξάρτητοι βουλευτές γίνονται πλέον δέκα, εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο, αν το θελήσουν να συγκροτήσουν Κοινοβουλευτική Ομάδα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανήσυχοι πατριώτες: Ελληνοτουρκικά, πολιτικό κόστος και οι πραγματικές ανάγκες του έθνους
Ανήσυχοι πατριώτες: Ελληνοτουρκικά, πολιτικό κόστος και οι πραγματικές ανάγκες του έθνους

Είναι απίθανο να διαφεύγει από τους πρώην πρωθυπουργούς το γεγονός ότι η αέναη αντιπαράθεση με την Τουρκία υποσκάπτει την οικονομική μας ευρωστία και αποκαλύπτει τη δημογραφική μας καχεξία

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.