Πολιτικη & Οικονομια

Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Έχω κάνει μήνυση στην κυρία Ακρίτα, θα της συνιστούσα ψυχραιμία

Mε αφορμή αναρτήσεις στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μαρέβα Μητσοτάκη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου
Η Μαρέβα Μητσοτάκη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου ©Nick Paleologos / SOOC

Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Έχω κάνει μήνυση στην κυρία Ακρίτα, θα της συνιστούσα ψυχραιμία

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη υπέβαλε μήνυση στην κυρία Ακρίτα για συκοφαντική δυσφήμιση και απάντησε με ανάρτηση της στο σχόλιο της Έλενας Ακρίτα ότι δεν έχει λάβει ούτε αγωγή ούτε μήνυση από την σύζυγο του πρωθυπουργού.

Η ανάρτηση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη

«Θα συνιστούσα ψυχραιμία στην Κα Ακρίτα σχετικά με τα όσα άθλια ψεύδη έχει πει προσβάλλοντας την προσωπικότητα μου.

Άλλωστε θα κληθεί να απολογηθεί στις δικαστικές αίθουσες μετά τη μήνυση που κατέθεσα στις 14.5.2024 σε βάρος της για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης», έγραψε η κυρία Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Δεν έχω πάρει ούτε μήνυση ούτε αγωγή από την Μαρέβα Γκραμποφσκι Μητσοτάκη. Ίσως αργότερα… Άλλωστε, έχει δεσμευτεί ο πρωθυπουργός ότι θα έρθει μάρτυρας εναντίον μου, έτσι δεν είναι; Κλείνω τα σχόλια την κατανόηση σας, οι λόγοι ευνόητοι», σημείωσε η κυρία Ακρίτα.

Eλενα Ακρίτα: Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα

Τα παραπάνω ξεκίνησαν όταν η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα, αρχικά απάντησε με ανάρτησή της σε σχόλιο του Θάνου Δημάδη για τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Ο δημοσιογράφος είχε συγκρίνει την κυρία Γκραμπόφσκι με τον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μπακμπέθ και είχε γράψει τα εξής: «Το "λάθος" της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Ελλάδα είναι ότι δεν γεννήθηκε Τάιλερ. Εδώ που τα λέμε είναι μεγάλο το ρίσκο που πήρε να είναι γυναίκα, επιχειρηματίας, ανεξάρτητη οικονομικά", έγραφε στην ανάρτησή του ο Θάνος Δημάδης, με την Έλενα Ακρίτα να σπεύδει να απαντήσει.

«Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα. Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου. Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους. Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρίες. Δεν αναλαμβανει χαριστικά αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των στολών-εκτρωμάτων των ταξιθετών/τριών στην Λυρική», ανέφερε η κυρία Ακρίτα.

«Δεν κάνει πολιτικό παιχνίδι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Δεν καταχράται τη θεσμική θέση του συντρόφου του. Δεν παραγοντίζει με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες. Δεν παίζει παιχνιδάκια με τα Πόθεν Εσχες, δεν κάνει τίποτα παρανομο, τίποτα ύποπτο», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Ακρίτα. «Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα», κατέληγε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου με τη νέα σύνθεση, όπως διαμορφώθηκε μετά τον ανασχηματισμό υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός πήρε το μήνυμα αλλά μάλλον δεν το διάβασε

Η δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων του πρωθυπουργού και της ΝΔ δεν αφορά τόσο τα πρόσωπα όσο τη συνολική αδιαφορία της κυβέρνησης –και άρα και του Μεγάρου Μαξίμου– για την καθημερινότητά τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.