Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Ανδρουλάκης: «Το μόνο τρίποντο που έχει βάλει ο πρωθυπουργός είναι της ακρίβειας»

«Είναι ωραίες οι ατάκες οι εύκολες - Ο λαός ζει μια οδυνηρή πραγματικότητα»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ευρωεκλογές 2024 - Νίκος Ανδρουλάκης: Αιχμηρό σχόλιο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την ομιλία του πρωθυπουργού στο Αγρίνιο.

Με την αιχμή, «το μόνο τρίποντο που έχει βάλει ο πρωθυπουργός είναι το τρίποντο της ακρίβειας. Στην ευημερία όλα τα σουτ του είναι air ball», σχολίασε μετά το τέλος της ομιλίας του στο συνέδριο του Economist και της ΓΣΕΕΒΕ ο Νίκος Ανδρουλάκης τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στο Αγρίνιο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής πρόσθεσε πώς «είναι ωραίες οι ατάκες οι εύκολες αλλά ο λαός ζει μια οδυνηρή πραγματικότητα. Είμαστε πρωταθλητές της ακρίβειας».

Νίκος Ανδρουλάκης: Μήνυμα στις ευρωεκλογές

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε από τους πολίτες να στείλουν στις ευρωεκλογές «ένα μήνυμα απέναντι στην αλαζονεία της κυβέρνησης και να στηρίξουν την σοβαρή κι αξιόπιστη αντιπολίτευση που μπορεί να είναι η μελλοντική κυβερνητική επιλογή για να έχουμε μια χώρα πολλών ευκαιριών για τη νέα γενιά, μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα έχουν ρύθμιση στα χρέη τους και γραμμή χρηματοδότησης από ευρωπαϊκά κονδύλια ώστε να αποκτήσουν ανταγωνιστικότητα, δίκαιη πράσινη μετάβαση και ισχυρό κοινωνικό κράτος για όλους».

«Αυτό είναι το μέλλον της Ελλάδας ως μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα και όχι πολιτικές που μας απομακρύνουν από τον πυρήνα της ΕΕ», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.