Πολιτικη & Οικονομια

Αντιδράσεις από τον πρέσβη του Ισραήλ προς τον Στέφανο Κασσελάκη

«Μέρος μόνο της Χαμάς είναι τρομοκράτες», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πρέσβης Ισραήλ: Απαντά στον Κασσελάκη με το βίντεο των ομήρων - «Πώς λες ότι ένα μέρος της Χαμάς είναι τρομοκράτες;»

Την αντίδραση του πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα, Νόαμ Κατς, προκάλεσε η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη ότι μέρος, μόνο, της Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες.

«Σαν να ισχυρίζεται κάποιος ότι μόνο μέρος του ISIS είναι τρομοκράτες»

Ο Ισραηλινός πρέσβης παραθέτει το σκληρό βίντεο που ανήρτησε με τις κακοποιημένες έφηβες ισραηλινές ομήρους της Χαμάς και επικαλείται τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, χθες στο Attica TV, ότι «η Χαμάς έχει ένα μέρος το οποίο, όντως, κάνει τρομοκρατικές ενέργειες» και τον κατακεραυνώνει:

«Είναι σαν να ισχυρίζεται κάποιος ότι μόνο ένα μέρος του ISIS είναι τρομοκράτες. Η Χαμάς είναι μια γενοκτονική, δολοφονική τρομοκρατική οργάνωση από τα κορυφαία κλιμάκιά της μέχρι τη βάση της. Όλοι είναι υπεύθυνοι για τη φρικτή σφαγή στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου».

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρέσβη του Ισραήλ

«Άκουσα μέρος της συνέντευξης του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στην τηλεόραση του Alpha. Ο ισχυρισμός ότι μέρος της Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες είναι σαν να ισχυρίζεται κάποιος ότι μόνο ένα μέρος του ISIS είναι τρομοκράτες.

Η Χαμάς είναι μια γενοκτονική, δολοφονική τρομοκρατική οργάνωση από τα κορυφαία κλιμάκιά της μέχρι τη βάση της. Όλοι είναι υπεύθυνοι για τη φρικτή σφαγή στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου. Οι δηλώσεις, οι διδαχές και οι ενέργειες των ηγετών της αποκαλύπτουν την πραγματική τρομοκρατική φύση της.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή, τόσο για το Ισραήλ όσο και για τους Παλαιστίνιους, η Χαμάς δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι μέρος της.

Αυτή είναι η βαρβαρότητα που αντιπροσωπεύει η Χαμάς. Αυτές οι γυναίκες είναι ακόμα αιχμάλωτες».