Πολιτικη & Οικονομια

Το σποτ της ΝΔ για τις ευρωεκλογές: «Δύναμη στην Ευρώπη, σημαίνει και δύναμη για την Ελλάδα»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξηγεί πόσο άλλαξαν τα πράγματα σε σχέση με 10 χρόνια πριν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νέα Δημοκρατία: Το νέο σποτ για τις ευρωεκλογές - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξηγεί πόσο άλλαξαν τα πράγματα σε σχέση με 10 χρόνια πριν

Νέο προεκλογικό σποτ διαρκείας 51 δευτερολέπτων για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου έβγαλε στον «αέρα» η Νέα Δημοκρατία. Στο βίντεο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξηγεί πόσο άλλαξαν τα πράγματα σε σχέση με 10 χρόνια πριν, που η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη κινδύνευε.

«Τα σύνορα της Ελλάδας έγιναν στην πράξη σύνορα της ΕΕ» λέει ο Κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο νέο αυτό σποτ της Νέας Δημοκρατιας στην κρίση του μεταναστευτικού στον Έβρο το 2020 και τονίζει ότι θωρακίστηκε η χώρα.

Το νέο σπότ της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές

Ο κ. Μητσοτάκης υπογραμμίζει τη σημασία της ΕΕ και των ευρωεκλογών, καθώς τα επόμενα 5 χρόνια θα ληφθούν αποφάσεις που θα μας επηρεάσουν, όπως για το μεταναστευτικό, για την Κοινή Αγροτική Πολιτική και την Κοινή Άμυνα.

Όπως επισημαίνει, πρέπει να εδραιωθεί η θωράκιση της Ελλάδας σε ένα δύσκολο γεωπολιτικό περιβάλλον πολέμων και κρίσεων.

«Δύναμη στην Ευρώπη σημαίνει δύναμη για την Ελλάδα» αναφέρει, και καταλήγει: «Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα ακόμη βήμα μπροστά και ερχόμαστε, σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη».

Το μήνυμα του πρωθυπουργού αναλυτικά:

«Πριν από δέκα χρόνια η θέση μας στην Ευρώπη κινδύνευε. Σήμερα, όλα έχουν αλλάξει. Τα ελληνικά σύνορα έγιναν στην πράξη σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με σκληρή δουλειά εξασφαλίσαμε περισσότερους πόρους για την πατρίδα μας. Η φωνή μας έχει πια βάρος και κύρος στις Βρυξέλλες. Τα επόμενα χρόνια, εδώ θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις: μεταναστευτικό, αγροτική πολιτική, κοινή άμυνα. Μέσα σε ένα δύσκολο κόσμο πολέμων και απειλών πρέπει να εδραιώσουμε τη θωράκιση της χώρας, αλλά και να διεκδικήσουμε μεγαλύτερη ευημερία για όλες και για όλους. Δύναμη στην Ευρώπη, σημαίνει και δύναμη για την Ελλάδα. Για αυτό οι Ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικές. Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί, ακόμα ένα βήμα μπροστά, και ερχόμαστε πιο κοντά στην Ευρώπη».

Δείτε το νέο σποτ της Νέας Δημοκρατίας: