Πολιτικη & Οικονομια

Δημήτρης Τσιόδρας: Από εδώ ξεκίνησα το ταξίδι της ζωής μου

Το προσωπικό βίντεο από τη Μάναρη Αρκαδίας του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ζητώ την ψήφο σας για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Ευρώπη, δήλωσε ο Δημήτρης Τσιόδρας στο προεκλογικό του σποτ

Ο Δημήτρης Τσιόδρας υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα το προεκλογικό του βίντεο, ξεκινώντας την εκστρατεία του από το χωριό Μάναρη της Αρκαδίας, από όπου και κατάγεται. Στο βίντεο ζητάει την ψήφο των πολιτών για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο ευρωκοινοβούλιο.

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Δημήτρης Τσιόδρας

«Από αυτό το χωριό, Μάναρη Αρκαδίας, ξεκίνησα το ταξίδι της ζωής μου τον Οκτώβριο του 1959. Ο πατέρας μου ήταν εργάτης στον σιδηρόδρομο και η μητέρα μου αγρότισσα. Η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, χτισμένη το 1867, ήταν το κέντρο ζωής του χωριού», λέει στο προεκλογικό του σποτ ο κος Τσιόδρας.

Από το 2019 ο Δημήτρης Τσιόδρας είναι στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναλαμβάνοντας την θέση του Διευθυντή Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

«Το 2019 είπα ναι στην τιμητική πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβω Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Συμμετείχα στην ομάδα που έδωσε μεγάλες μάχες με επιτυχία στη διάρκεια πρωτόγνωρων κρίσεων. Τώρα κάνω το επόμενο βήμα. Στις ευρωεκλογές του Ιουνίου είμαι υποψήφιος και ζητώ την ψήφο σας για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Ευρώπη».

Και καταλήγει: «Η διαδρομή μου μού έδωσε την γνώση. Ζητώ από εσάς να μου δώσετε τη δύναμη. Μαζί θα φέρουμε μία ακόμα νίκη εμπιστοσύνης. Για τη Νέα Δημοκρατία. Για την πατρίδα μας».

Ποιος είναι ο Δημήτρης Τσιόδρας

O Δημήτρης Τσιόδρας εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1989. Τα πρώτα του βήματα τα κάνει στο ραδιόφωνο του Flash, έπειτα στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», όπου έφτασε στη θέση του αρχισυντάκτη του πολιτικού τμήματος και στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Τον Νοέμβριο του 2011 αναλαμβάνει διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.-ΛΑΟΣ Στη συνέχεια επιστρέφει στη δημοσιογραφία ως αρθρογράφος στον ΣΚΑΪ και την «Καθημερινή».

Το 2015 αναλαμβάνει τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του Ποταμιού.

Από τον Αύγουστο του 2019 ο Δημήτρης Τσιόδρας έχει τη θέση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.