Πολιτικη & Οικονομια

Γαβριήλ Σακελλαρίδης - Το Ποτάμι δεν ήθελε να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015

Όσα αποκάλυψε στο podcast της ATHENS VOICE ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - AΝΕΛ

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Γιατί δεν κατέστη δυνατή η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το Ποτάμι το 2015 - Όσα είπε στο podcast της Νεφέλης Μεγκ.
Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μίλησε για την κυβέρνηση του 2015 και γιατί δεν κατέστη δυνατή η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το Ποτάμι © YouTube/Μπούκλα 99

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Γιατί δεν κατέστη δυνατή η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το Ποτάμι το 2015 - Όσα είπε στο podcast της Νεφέλης Μεγκ.

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Νεφέλη Μεγκ και το podcast της ATHENS VOICE, Μπούκλα 99.

Ο πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία το 2015, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συνεργάστηκε στην κυβέρνηση με το Ποτάμι διότι «δεν ήθελε το Ποτάμι».

Σακελλαρίδης: Γιατί δεν συνεργάστηκαν ΣΥΡΙΖΑ - Ποτάμι

O Γαβριήλ Σακελλαρίδης επέστρεψε στην ενεργό πολιτική ως υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς, του φορέα που δημιουργήθηκε μετά τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο podcast Μπούκλα 99 της ATHENS VOICE, συζητά με τη Νεφέλη Μεγκ για την απόφασή του να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015, τις διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη, την επάνοδό του στην πολιτική με τη Νέα Αριστερά, τις παρατάξεις στα ΑΕΙ, τον ορισμό της Αριστεράς και του Φιλελευθερισμού, τον πόλεμο στην Ουκρανία, τα οικονομικά μοντέλα και το διεθνές εμπόριο, ενώ αναφέρεται και στο γιατί δεν συνεργάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ με το Ποτάμι.

(το απόσπασμα στο 52΄:58΄΄ του βίντεο):

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ | Μπούκλα 99 ft Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Γιατί δεν συνεργάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ με το Ποτάμι το 2015, στην κυβέρνηση συνεργασίας;

«Δεν ήθελε το Ποτάμι, απ’ όσο ξέρω… χωρίς να έχω πλήρη γνώση, η αίσθηση που έχω είναι ότι δεν ήθελε το Ποτάμι να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015.

»Έχω γενικά αναρωτηθεί κι εγώ, το έχω ρωτήσει, το έχω ψάξει, νομίζω ότι αυτή είναι η απάντηση πάντως που ξέρω. Ότι το ’15 δεν ήθελε».

→ Ακολουθήστε τα podcast της ATHENS VOICE στο Spotify, τα Apple Podcasts και τα Google Podcasts

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY