Πολιτικη & Οικονομια

«Θα τα πούμε στα δικαστήρια» - Η απάντηση της Ακρίτα στο εξώδικο της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη

«Με τον άντρα της για μάρτυρα, όπως πρέπει» αναφέρει στην ανάρτησή της

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Θα τα πούμε στα δικαστήρια» - Η απάντηση της Ακρίτα στο εξώδικο της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη
«Θα τα πούμε στα δικαστήρια» - Η απάντηση της Ακρίτα στο εξώδικο της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη © (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Η απάντηση της Ακρίτα - «Με τον άντρα της για μάρτυρα, όπως πρέπει» αναφέρει στην ανάρτησή της

Με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Έλενα Ακρίτα απάντησε στο εξώδικο της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, η οποία αρνείται να ζητήσει συγγνώμη. Όπως επισημαίνει η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ θα τα πουν στα δικαστήρια «με τον άντρα της μάρτυρα».

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Εξώδικο μου έστειλε η κυρία Γκραμποφσκι-Μητσοτάκη και με καλεί να της ζητήσω συγγνώμη. Λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται. Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Με τον άντρα της μάρτυρα. Όπως πρέπει».

Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Εξώδικο στην Ακρίτα - «Η επίθεση έχει προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα»

Με εξώδικη δήλωση της η κα. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη απάντησε στις κατηγορίες της Έλενας Ακρίτα που έλαβαν χώρα μέσω αναρτήσεων της τελευταίας στο Facebook στις 31.3.2024 και 1.4.2024.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύζυγος του πρωθυπουργού δεν άφησε κανένα σημείο των εν λόγω αναρτήσεων ασχολίαστο, απαντώντας με λεπτομέρειες και απτά αποδεικτικά στοιχεία, που καταρρίπτουν όλους τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: H επίθεση της κας Ακρίτα έχει προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα

Επί πρόσθετα επεσήμανε στην εξώδικη δήλωση πως η επίθεση της κας Ακρίτα έχει προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα ««τα σχόλια της είναι προσβλητικά και ανήθικα και τη θίγουν ως άνθρωπο, επαγγελματία αλλά κυρίως ως γυναίκα».

H απάντηση της Νέας Δημοκρατίας μετά τις αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα

Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού:

«Σε συνέχεια της συκοφαντικής ανάρτησης της βουλευτού επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της» προσθέτει.

Έλ. Ακρίτα: «Της λέω από τώρα ότι θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου»

«Η Μαρέβα Μητσοτάκη δήλωσε ότι θα με μηνύσει για την ανάρτηση μου που ήταν αμιγώς πολιτική και όχι προσωπική και γι' αυτό δεν αλλάζω ούτε 'και'. Την περιμένω και της λέω από τώρα ότι θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου. Εγώ δεν είμαι δειλή, δεν ιδρώνει το αυτί μου από απειλές και δεν κρύβομαι από κανέναν», αναφέρει η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της στο Facebook.

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσθέτει: «Ίσα ίσα. Ανυπομονώ να βρεθούμε με την σύζυγο του πρωθυπουργού και να μάς αποκαλύψει επιτέλους την προέλευση των 40 ακινήτων, όλη την αλήθεια για το σπίτι Βολταίρου και αν γνωρίζει πώς και πού κατασπαταλήθηκαν τα σχεδόν 500.000.000 χρέος της ΝΔ πού από την τσέπη μας πληρώσαμε οι Έλληνες φορολογούμενοι. A bientot, madame». 

Eλενα Ακρίτα: Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα, αρχικά απάντησε με ανάρτησή της σε σχόλιο του Θάνου Δημάδη για τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Ο δημοσιογράφος είχε συγκρίνει την κυρία Γκραμπόφσκι με τον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μπακμπέθ και είχε γράψει τα εξής: «Το "λάθος" της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Ελλάδα είναι ότι δεν γεννήθηκε Τάιλερ. Εδώ που τα λέμε είναι μεγάλο το ρίσκο που πήρε να είναι γυναίκα, επιχειρηματίας, ανεξάρτητη οικονομικά", έγραφε στην ανάρτησή του ο Θάνος Δημάδης, με την Έλενα Ακρίτα να σπεύδει να απαντήσει.

«Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα. Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου. Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους. Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρίες. Δεν αναλαμβανει χαριστικά αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των στολών-εκτρωμάτων των ταξιθετών/τριών στην Λυρική», αναφέρει η κυρία Ακρίτα.

«Δεν κάνει πολιτικό παιχνίδι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Δεν καταχράται τη θεσμική θέση του συντρόφου του. Δεν παραγοντίζει με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες. Δεν παίζει παιχνιδάκια με τα Πόθεν Εσχες, δεν κάνει τίποτα παρανομο, τίποτα ύποπτο», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Ακρίτα. «Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα», καταλήγει η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα. Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου. Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν...

Posted by Elena Akrita on Sunday, March 31, 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ