Πολιτικη & Οικονομια

Άδωνις Γεωργιάδης: «Κωμική η ιδέα ότι δέρνω γυναίκες»

Η κοινή συνέντευξη του υπ. Υγείας με την Ευγενία Μανωλίδου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου
Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου: Όσα είπαν στην κοινή τους συνέντευξη για τη ζωή τους © NDP PHOTO

Άδωνις Γεωργιάδης: Η κοινή συνέντευξη με την Ευγενία Μανωλίδου και η απάντηση σε δημοσιεύματα

O Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», μιλώντας για τα 20 χρόνια κοινής πορείας, αλλά και τα δημοσιεύματα που προκάλεσαν αναταραχή στην οικογένειά τους. «Είναι κωμική η ιδέα ότι δέρνω γυναίκες», είπε ο υπουργός Υγείας, απαντώντας σε ένα εξ αυτών. 

Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου: Πώς σχολίασαν τα δημοσιεύματα που προκάλεσαν αναταραχή στην οικογένειά τους

«20 χρόνια και… Νομίζω ότι όποιο ζευγάρι είναι 20 χρόνια μαζί και λέει ότι δεν έχει περάσει δυσκολίες, λέει ψέματα», είπαν Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου. Η μουσικός αναφέρθηκε στο δημοσίευμα που έκανε λόγο για ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της. «Γενικώς εγώ δεν απαντώ, τα αφήνω και περνάνε. Λένε, λένε, λένε και δεν απαντώ. Με πήρε όμως τότε ο Άδωνις τηλέφωνο και μου είπε πρέπει να πεις κάτι γιατί νομίζουν ότι σε δέρνω. Εντάξει, είναι γελοία όλα αυτά και μάλιστα όταν υπάρχουν τόσα θέματα σοβαρά στην Ελλάδα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0010bw2ihah)

Άδωνις Γεωργιάδης: Η γνωριμία με την Ευγενία Μανωλίδου και το δύσκολο διαζύγιο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου μίλησαν ακόμη για τη γνωριμία τους, το δύσκολο διαζύγιο της μουσικού και τα παιδιά τους. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0010y99nhup)

«Η Ευγενία ήρθε μαθήτριά μου στην Ελληνική Αγωγή, στο μάθημα ιστορίας που έκανα και παράλληλα είχε έρθει για να της εκδώσω έναν δίσκο με μουσική», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μια πρώτη σύζυγο, καταπληκτική κοπέλα, δεν μαλώσαμε ποτέ, ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι, χωρίσαμε αγαπημένοι. Έμεινε το δεξί μου χέρι στις εκδόσεις για 10 χρόνια, αφότου είχαμε χωρίσει. Έφυγε από τις εκδόσεις όταν παντρεύτηκε τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν κάνει σήμερα δύο υπέροχα παιδιά. Η Μαρία, η πρώτη μου σύζυγος, συμπαθεί πολύ και την Ευγενία. Δεν είχα βγει τραυματισμένος, απλώς είχε κλείσει ένας κύκλος. Η Ευγενία είχε πιο δύσκολο διαζύγιο, το οποίο την ταλαιπώρησε για αρκετά χρόνια. Τα έχουμε αφήσει πλέον πίσω αυτά. Όταν τελικά υπήρξε συμβιβασμός με τον πρώην σύζυγο, τον Θεόδωρο, και έγινε το τελικό κείμενο του συμβιβασμού, γράψανε και οι δύο ότι, αν δεν υπάρχει κάποια διαφωνία που δεν προβλέπει το παρόν, θα αποφασίσει ο κ. Γεωργιάδης».

«Τα τέσσερα παιδιά έχουν δέσει μεταξύ τους;», ρωτήθηκε το ζευγάρι και ο υπουργός Υγείας απάντησε: «Πάρα πολύ. Αν με ρωτήσετε ποια είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μας με την Ευγενία είναι το πόσο αγαπημένα είναι τα αδέρφια μεταξύ τους».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0010s5qi889)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ