Πολιτικη & Οικονομια

Οργισμένη διάψευση από Άδωνι Γεωργιάδη και σύζυγο για ενδοοικογενειακή βία

Οι αναρτήσεις του ζεύγους στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου © EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Απάντηση στις φήμες περί ενδοοικογενειακής βίας έδωσαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου.

«Χυδαίο ψέμα» χαρακτηρίζει η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου, τις φήμες περί ξυλοδαρμού της από τον υπουργό που έκαναν τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου.

«Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την @ellinikiagogi αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση... o tempora, o mores», έγραψε η σύζυγος του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Γεωργιάδης: «Αν είναι δυνατόν ότι χτύπησα τη σύζυγό μου – Φτάνει με τα αίσχη»

Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε μέσω twitter σε όλα αυτά που κυκλοφορούν. Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ξέσπασε, κάνοντας λόγο για «αίσχη».

«Αν είναι δυνατόν ότι χτύπησα την σύζυγο μου. Σεβαστείτε μια γυναίκα, μια μάνα και μια σύζυγο που βλέπει αυτά τα αίσχη. Φτάνει!», τόνισε στο μήνυμά του.

Ειδικότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε για όσα κυκλοφορούν για τη σχέση του με την Ευγενία Μανωλίδου: «Από τότε που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει τα πάντα. Με ψέματα ήθελαν να με κλείσουν στην φυλακή, τώρα όμως η κατάσταση ξέφυγε. Από το “Tourkadonis” έως, αν είναι δυνατόν ότι κτύπησα την σύζυγο μου. Σεβαστείτε μια γυναίκα, μια μάνα και μια σύζυγο που βλέπει αυτά τα αίσχη. Φτάνει!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ