Πολιτικη & Οικονομια

Οργισμένη διάψευση Γεωργιάδη για φωτογραφία του που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Η ανάρτησή του στο Χ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
Ο Άδωνις Γεωργιάδης © Menelaos Myrillas / SOOC

Άδωνις Γεωργιάδης: Η διάψευση φωτογραφίας του που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο - Η ανάρτησή του στο Χ

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, τοποθετήθηκε με ανάρτησή του σε φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η οποία προσπαθεί να τον εμπλέξει στη δίκη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Ειδικότερα, στο post που ανάρτησε ο υπουργός ξεκαθάρισε πως η γυναίκα με την οποία απεικονίζεται στη φωτογραφία «δεν είναι τελικά η εισαγγελεύς (σ.σ. της δίκης) αλλά μια απλή δικηγόρος».

«Το αναρτώ όχι μόνον για να σας αποδείξω το μέγεθος της τοξικότητας που υφίσταμαι και που κάποιοι ξοδεύουν πολλά χρήματα στα social για να τα διαδώσουν αλλά ότι στην προσπάθειά τους αυτή δεν ενδιαφέρονται καν για το εάν θα βλάψουν άσχετους αθώους ανθρώπους! Τα πράγματα με όλο αυτό το κλίμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει» καταλήγει στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Εδώ και μέρες κυκλοφορεί αυτή η φωτό στο διαδίκτυο σε μία προσπάθεια να με εμπλέξουν στην Δίκη για την 12χρονη στον Κολωνό. Η αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα βγάζω δεκάδες φωτό και μου είναι αδύνατον να θυμάμαι τους πάντες. Το φοβερό όμως στην προκειμένη περίπτωση όπως έμαθα χθες είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία ΔΕΝ είναι τελικά η Εισαγγελεύς αλλά μία απλή δικηγόρος. Το αναρτώ όχι μόνον για να σας αποδείξω το μέγεθος της τοξικότητας που υφίσταμαι και που κάποιοι ξοδεύουν πολλά χρήματα στα social για να τα διαδώσουν αλλά ότι στην προσπάθειά τους αυτή δεν ενδιαφέρονται καν για το εάν θα βλάψουν άσχετους αθώους ανθρώπους! To πράγμα με όλο αυτό το κλίμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ