Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ: «Ο Κασσελάκης εμφανίζεται σαν αντίγραφο του Τσίπρα σε εκδοχή influencer»

«Στον ελεύθερο χρόνο της θητείας του, να διαβάζει τα βιογραφικά των υποψηφίων του», σημειώνει η Πειραιώς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το κτίριο της Νέας Δημοκρατίας με το έμβλημα του κόμματος στην Πειραιώς
ΝΔ: Το σχόλιο για την τελεοπτική συνέντευξη Κασσελάκη © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Νέα Δημοκρατία: Το σχόλιο για την τηλεοπτική συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη πριν πάει Στρατό

Η Νέα Δημοκρατία σχολιάζει με ανακοίνωσή της την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα (15.3) ο Στέφανος Κασσελάκης λίγο πριν αναχωρήσει για τη Θήβα όπου θα παρουσιαστεί για να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία. Η Πειραιώς χαρακτηρίσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ως «αντίγραφο του Τσίπρα σε εκδοχή influencer».

 ΝΔ: Το σχόλιο για την τελεοπτική συνέντευξη Κασσελάκη

«Σε μια ακόμη τηλεοπτική του συνέντευξη, ο κ. Κασσελάκης, σε πλήρη σύγχυση, είπε σήμερα τα πάντα και τα αντίθετά τους. Εμφανίστηκε σαν αντίγραφο του κ. Τσίπρα σε εκδοχή influencer. Δήλωσε εμπιστοσύνη στον καταδικασμένο 13-0 Νίκο Παππά και τον καθ’ έξιν υβριστή Παύλο Πολάκη, που υπόσχεται - κόντρα σε κάθε έννοια κράτους δικαίου - πως η “δεύτερη φορά αριστερά θα είναι αλλιώς”. Απέδειξε ότι άλλα λέει τη μία και άλλα την άλλη για την παραβίαση του νόμου που οι ίδιοι ψήφισαν, σε ό,τι αφορά τις εταιρείες του στις Η.Π.Α. και το δάνειο που έδωσε προς τα κομματικά Μέσα Ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, που συνεχίζει ως εξής: 

«Επανέλαβε ακοστολόγητες υποσχέσεις αντιγράφοντας το “πρόγραμμα Θεσσαλονίκης” του προκατόχου του, που κατέληξε σε καταιγίδα φόρων, περικοπή συντάξεων και στραγγαλισμό της μεσαίας τάξης. Του ευχόμαστε στον ελεύθερο χρόνο που θα έχει στη θητεία του, αντί να διαβάζει τα βιογραφικά των υποψηφίων του, να αναζητήσει τις απαντήσεις που οφείλει». 

Διαβάστε επίσης → Ο Στέφανος Κασσελάκης φόρεσε κάλτσες με αστακούς στην τελευταία συνέντευξη πριν μπει στον στρατό

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ