- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Δυσκολεύει» η υποψηφιότητα της Α. Μισέλ Ασημακοπούλου μετά την υπόθεση των email
Oι σκέψεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο
Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Δύσκολη η υποψηφιότητα της λόγω της διαρροής των email
Μειώνονται οι πιθανότητες η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία την ώρα που κυβέρνηση και κόμμα παρέπεμψαν στις έρευνες της δικαιοσύνης, της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και του υπουργείου Εσωτερικών, για την υπόθεση του «email-gate».
Ασημακοπούλου: Προβληματισμός στην κυβέρνηση
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κυβέρνηση επικρατεί σοβαρός προβληματισμός για το τι μέλλει γενέσθαι με την υποψηφιότητά της ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου. Ωστόσο αυτή την στιγμή δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις. Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης δήλωσε ότι δεν τίθεται θέμα υποψηφιότητας της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN είπε ότι η ΝΔ είναι δεσμευμένη και υποχρεωμένη να ακούσει τις αρχές. Πέραν αυτών, οι χειρισμοί της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου έχουν προκαλέσει πολλούς ψιθύρους και στο εσωτερικό του κόμματος, με κάποιους να κάνουν λόγο αφενός για αθέμιτο ανταγωνισμό και αφετέρου για το πώς θα χειριστούν από τούδε την ηλεκτρονική αποστολή ενημερωτικών φυλλαδίων σε πιθανούς ψηφοφόρους τους.
Εισαγγελική έρευνα για τα μαζικά mail από την Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου σε αποδήμους
Υπενθυμίζεται ότι χθες διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα από την Εισαγγελία της Αθήνας για την υπόθεση μαζικής αποστολής email από την Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου σε Έλληνες του εξωτερικού. Η προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση διατάχθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο και τα αδικήματα που διερευνώνται είναι παραβίαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα και παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου.
Στο θέμα των προσωπικών δεδομένων που προέκυψε με την αποστολή email σε απόδημους από την ευρωβουλευτή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, αναφέρθηκε η υπουργός Εσωτερικών Nίκη Κεραμέως μιλώντας στο ERTNews. Δήλωσε πως η ευρωβουλευτής έχει δώσει και θα συνεχίσει να δίνει απαντήσεις για το που βρήκε τα email και ακολούθως ανέφερε ως προς το Υπουργείο Εσωτερικών ότι δεν δίνει σε κανέναν στοιχεία πολιτών και συμπλήρωσε ότι: «δεν θα αφήσουμε καμία σκιά σε αυτή την υπόθεση, αφορά την επάρκεια στην ασφάλεια των δεδομένων, για τους εκλογικούς καταλόγους του 2023 ενώ δεν έχει σχέση με την επιστολική ψήφο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΑΔΑΕ κατά του δημοσιεύματος - Απάντηση του εκδότη σε υψηλούς τόνους
Το ακραίο τοξικό κλίμα που επικρατεί στον δημόσιο λόγο, αποτελεί βασικό παράγοντα της απογοήτευσης και της αποστροφής του εκλογικού σώματος από την κάλπη
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τα μέτρα για ακρίβεια, ενέργεια και μεταρρυθμίσεις
Ξεκινά η διαδικασία - Σχέδιο για σύγχρονο κόμβο logistics, ναυπηγικής και ενέργειας
Εντός Ιουνίου ξεκινά το πρόγραμμα των 500 εκατ. ευρώ - Κάλυψη δαπανών έως 95%
Πολιτική αντιπαράθεση μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας
Η έγκριση βασίστηκε σε συγκοινωνιακή μελέτη και προκαταρκτική μελέτη βιωσιμότητας
Η ανάρτηση του υπουργού Δικαιοσύνης για τη σύγκρουση που ξέσπασε μετά το πρωτοσέλιδο του Documento
Συνάντηση με την Ειρήνη Πική στο Προεδρικό - Στο επίκεντρο η Έκθεση της Επιτροπής Σοφών
Ο επικεφαλής της Metron Analysis σχολιάζει τη διαμάχη - Προειδοποιεί για ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό
«Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής
«Ο Χωροταξικός και Πολεοδομικός Σχεδιασμός θα αποτελέσει την πιο σημαντική παρακαταθήκη του στην πατρίδα»
Η ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας
Στο νοσοκομείο βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες δίνοντας μάχη με τον καρκίνο
Στο συνέδριο Powergame – Economist ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών
«Με μαθηματικούς τύπους, έβγαλαν ό,τι ποσοστά ήθελαν», λέει η πρώην αντιπρόεδρος του Οργανισμού
Θεοδωρικάκος: «Δικαίωση για τις ελληνικές θέσεις»
Μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας, ΗΠΑ και Νότιας Κορέας μέσω της συμφωνίας «Project Trident»
Στην ημερίδα του Economist ο πρωθυπουργός με θέμα «Επενδύοντας στην αλλαγή: Η Κρήτη σε μετάβαση»
Ξεκαθαρίζει ότι δεν συνεργάζεται με ιδιωτικές πλατφόρμες που χρεώνουν για κράτηση καταλυμάτων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.