Πολιτικη & Οικονομια

Χρησμός Αντώναρου για τον ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρόεδρος «θα πάρει τα σώβρακα στους απέναντι»

Με αφορμή τις εσωκομματικές που αναμένονται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντώναρος: Ο πρόεδρος «θα πάρει τα σώβρακα στους απέναντι»
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Eυάγγελος Αντώναρος: Τοποθέτηση για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

Την θέση του για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τις προβλέψεις κάνει μέσω «Χ» ο Ευάγγελος Αντώναρος, άλλοτε κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας επί Κώστα Καραμανλή. 

Όπως εκτιμά ο ίδιος, ο Στέφανος Κασσελάκης σήκωσε το γάντι λέγοντας βρείτε μου αντίπαλο, ενώ οι «απέναντι» αιφνιδιάστηκαν και τις τελευταίες ώρες συσκέπτονται και τηλεφωνούν», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Αντώναρος.

«Οι δικές μου πληροφορίες έλεγαν από χθες ότι ο Στ. Κασσελάκης είχε πάρει απόφαση να κάνει τη λεγόμενη φυγή προς τα μπρος φέρνοντας προ τετελεσμένων τους ναπολεοντίσκους, τους κουμανταδόρους, τους αμφισβητίες εντός των τειχών. Το είχα πει άλλωστε σε πρωινή ραδιοφωνική μου συνέντευξη πολλές ώρες πριν από τη δήλωση Τσίπρα.», έγραψε ο κ. Αντώναρος και στη συνέχεια ανέφερε:

«Μέχρι να στηθούν οι νέες κάλπες — αυτή την εκτίμηση κάνω — θα πρέπει να περιμένουν κι άλλες εκπλήξεις από τον Κασσελάκη. Ενδεχομένως κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Οι απέναντι αιφνιδιάστηκαν. Συσκέπτονται και τηλεφωνιούνται διαρκώς τις τελευταίες τρεις ώρες. Δεν θα τα βρουν εύκολα μεταξύ τους. Δεν θα μπορέσουν να βρουν αντίπαλο υποψήφιο κοινής αποδοχής. Τα εγώ κάποιων είναι μεγαλύτερα από τα μυαλά που κουβαλάνε».

Ως δική του πρόβλεψη ο Ευάγγελος Αντώνατος αναφέρει ότι «ο σημερινός πρόεδρος θα τους πάρει τα σώβρακα. Όπως έστρωσαν έτσι ας κοιμηθούν τώρα. Τους βρήκε απροετοίμαστους».

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ