Πολιτικη & Οικονομια

Υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού στη Νέα Αριστερά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Επιστρέφει στην ενεργό πολιτική και αναλαμβάνει νευραλγική θέση στο κόμμα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Γαβριήλ Σακελλαρίδης επιστρέφει στην ενεργό πολιτική και αναλαμβάνει νευραλγική θέση στο κόμμα
O Γαβριήλ Σακελλαρίδης επιστρέφει στην ενεργό πολιτική και αναλαμβάνει νευραλγική θέση στο κόμμα © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Σακελλαρίδης: Υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς - Η επιστροφή του στην ενεργό πολιτική

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ανακοίνωσε την επιστροφή του στην ενεργό πολιτική, ως Υπεύθυνος για τον Πολιτικό Σχεδιασμό της Νέας Αριστεράς αναλαμβάνοντας έτσι μία νευραλγική θέση στο κόμμα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czaxjn64oe15)

Στις 17:30 ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, είχε συνάντηση στα γραφεία της Κ.Ο. στη Βουλή με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Σακελλαρίδης και Χαρίτσης
Σακελλαρίδης και Χαρίτσης © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ EUROKINISSI

Αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης ο Αλέξης Χαρίτσης δήλωσε:«Καλωσορίζω τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στη Νέα Αριστερά. Είναι ώρα να ανταποκριθούμε στη μεγάλη ευθύνη για αξιόπιστη διέξοδο που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία».

Η αγκαλιά Χαρίτση στον Σακελλαρίδη
Η αγκαλιά Χαρίτση στον Σακελλαρίδη © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ EUROKINISSI

Από την πλευρά του ο κ. Σακελλαρίδης είπε: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα, νιώθω ότι επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι». Ο Κ. Σακελλαρίδης απήθυνε κάλεσμα στους απογοητευμένους να ενώσουν τις δυνάμεις τους. «Και θέλει και μπορεί η Νέα Αριστερά να σηκώσει το βάρος» είπε χαρακτηριστικά και όταν ρωτήθηκε αν θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής απάντησε: «θα το δούμε. Ολα στον καιρό τους».

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Στη Βουλή για τη συνάντηση με τον Αλέξη Χαρίτση
Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Στη Βουλή για τη συνάντηση με τον Αλέξη Χαρίτση © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Επιστρέφει στην ενεργό πολιτική

Τα σενάρια για συμπόρευση Σακελλαρίδη με τη Νέα Αριστερά αυξάνονταν τις τελευταίες ημέρες ενώ οι πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες έκαναν λόγο για την επιστροφή του στην πολιτική με τη Νέα Αριστερά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης το 2015 αποχώρησε από την κυβέρνηση και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, διατελώντας διευθυντής του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας και σήμερα είναι διευθυντής του ινστιτούτου Eteron. Τον περασμένο Νοέμβριο τα σενάρια για επιστροφή του κ. Σακελλαρίδη στην πολιτική «φούντωσαν» και πάλι μετά τη συνάντηση που είχε στη Νέα Σμύρνη με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ