Πολιτικη & Οικονομια

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επιστρέφει στην πολιτική; - Πληροφορίες για συνάντηση με τον Α. Χαρίτση

Αναμένονται ανακοινώσεις εντός της ημέρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γαβριήλ Σακελλαρίδης
O Γαβριήλ Σακελλαρίδης επιστρέφει στην πολιτική © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSΙ

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Επιστροφή στην πολιτική; Ανακοινώσεις εντός της ημέρας

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναμένεται να ανακοινώσει την επιστροφή του στην ενεργό πολιτική, σύμφωνα με πληροφορίες που βρίσκουν την τελευταία ώρα το φως της δημοσιότητας. Το απόγευμα της Τετάρτης (21.2) θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας της «Νέας Αριστεράς», Αλέξη Χαρίτση. 

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Επιστροφή στην πολιτική;

Σύμφωνα με την Καθημερινή, πηγές από τη Νέα Αριστερά αναφέρουν ότι θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία. Τα σενάρια για συμπόρευση Σακελλαρίδη με τη Νέα Αριστερά αυξάνονται τις τελευταίες ημέρες. Η συνάντηση Σακελλαρίδη - Χαρίτση θα πραγματοποιηθεί στις 17:30. 

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι ένα από τα πρόσωπα με απήχηση στον κόσμο της Αριστεράς. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης το 2015 αποχώρησε από την κυβέρνηση και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, διατελώντας διευθυντής του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας και σήμερα είναι διευθυντής του ινστιτούτου Eteron. Τον περασμένο Νοέμβριο τα σενάρια για επιστροφή του κ. Σακελλαρίδη στην πολιτική «φούντωσαν» και πάλι μετά τη συνάντηση που είχε στη Νέα Σμύρνη με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ