Πολιτικη & Οικονομια

Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | Το ιερό Δισκοπότηρο του μάρκετινγκ - Η εμπειρία πελάτη

Τι είναι η εμπειρία πελάτη και πώς μπορείτε να την αναβαθμίσετε δημιουργώντας πιστούς και φανατικούς πελάτες

themis_sarantaenas_marketing_consultant_2_2.jpg
Θέμης Σαρανταένας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Tα podcasts «Marketing & Business Tips» με τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα είναι η στήλη που φιλοδοξεί να εμπνεύσει επιχειρηματικά, να σας δώσει ιδέες, συμβουλές αλλά και ερεθίσματα για να γίνετε καλύτεροι επαγγελματίες.

Με απλά λόγια, χωρίς ορισμούς, με άξονα την ελληνική πραγματικότητα και πάντα με ρεαλιστική προσέγγιση ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας κάθε εβδομάδα θα αναλύει σύντομα και ένα διαφορετικό επιχειρηματικό θέμα.

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας έχει 20 χρόνια εμπειρίας στο μάρκετινγκ και στη συμβουλευτική μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων & επαγγελματιών, είναι πιστοποιημένος για τα τυπικά προσόντα και τις δεξιότητες συμβουλευτικής από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος, έχει βραβευτεί ως Best Marketing Consultant στα βραβεία Franchise το 2019 & το 2021 και επιμελείται και παρουσιάζει εδώ και 7 χρόνια την τηλεοπτική εκπομπή Marketing in Practice που μεταδίδεται από 11 περιφερειακούς σταθμούς.

Στο 102o podcast της στήλης Business & Marketing Tips με τίτλο «Το ιερό Δισκοπότηρο του μάρκετινγκ - Η εμπειρία πελάτη» θα ακούσετε τι είναι η εμπειρία πελάτη και πώς μπορείτε να την αναβαθμίσετε δημιουργώντας πιστούς και φανατικούς πελάτες.

Θέμης Σαρανταένας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ