- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Γιαννούλης για ΣΥΡΙΖΑ: «Κάποια στιγμή δεν υπάρχει γυρισμός, είναι η τελευταία ευκαιρία»
Νέες αναταράξεις στα εσωκομματικά
Χρήστος Γιαννούλης: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τις εσωκομματικές αναταράξεις
Ο Χρήστος Γιαννούλης ρωτήθηκε σήμερα (19.2) για τις νέες εσωκομματικές προστριβές στον ΣΥΡΙΖΑ και τις «φωτιές που άναψε» το ερωτηματολόγιο Κασσελάκη λίγες ημέρες πριν το Συνέδριο του κόμματος.
«Δεν μπορεί κανείς τους (πρόεδρος, κεντρικά στελέχη) να θεωρούν τον ΣΥΡΙΖΑ οικόπεδο για αντιπαροχή από κληρονομιά που είναι όλοι χαρούμενοι όταν προκύπτει το οικόπεδο, άλλα όταν έρχεται το σχέδιο του μηχανικού όλοι θέλουν το ρετιρέ και κανείς τον πρώτο όροφο», είπε ο Χρήστος Γιαννούλης και πρόσθεσε ότι πρέπει κάποια στιγμή να πάψει να είναι προσχηματική η επίκληση των μελών, από κάθε πλευρά.
Γιαννούλης: Το σχόλιο για τις αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ
«Κάποια στιγμή δεν υπάρχει γυρισμός είναι η τελευταία ευκαιρία που λέμε… Ή θα αποφασίσουμε τα προβλήματα κακής οργάνωσης, υπάρχουν, προσωπικών τακτικών, υπάρχουν, τακτικισμών, υπάρχουν, λαθών από την ηγεσία, υπάρχουν, κακές συμβουλές, υπάρχουν», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Γιαννούλης και πρόσθεσε: «Τα ερωτήματα αυτά (του ερωτηματολογίου) μπορείς να τα θέτεις σε ένα δημοκρατικό διάλογο, αλλά πρέπει να σκέφτεσαι, πιστεύω, μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, τον πονεμένο και πληγωμένο από όλα αυτά που πολλές φορές γίνεται η τρίχα τριχιά, πρέπει να προβλέπεις το χρόνο, τη συγκυρία και τη στιγμή που το κάνεις».
Ο Χρήστος Γιαννούλης σχολίασε ακόμη ότι το «αλλάξτε τα όλα» δεν γίνεται α λα καρτ. «Ο iSYRIZA δεν λειτουργεί σε κενό χώρου, χρόνου, ευθύνης και αρμοδιότητας, η συνεργασία η συνεννόηση η συζήτηση και η συναντίληψη δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν, αντίθετα απομακρύνει από συζητήσεις που κάνουμε τώρα», κατέληξε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία
Στις 12:00 σήμερα (19.2) το μεσημέρι συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, με τη δυνατότητα και τηλεδιάσκεψης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διαβάστε την εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού στα social media
Το πρόβλημα που συγκλόνισε το πολιτικό σύστημα
Η συγκινητική κίνηση πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής
Παραμένουν τα τρακτέρ στους δρόμους - «Όχι» σε συλλαλητήριο στην Αθήνα
«Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Η ανάρτηση της πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ
Στην Καστοριά βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
«Υπογράφουμε κάθε μέρα συμβόλαιο αλήθειας, έστω και αν μερικές φορές γινόμαστε προσωρινά δυσάρεστοι»
«Η Νέα Δημοκρατία παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην πατρίδα μας» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης
Θετικός ή αρνητικός ο απολογισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά από μια δεκαετία στα ηνία της ΝΔ;
«Η ΕΕ ξέρει και να επιλέγει έναν ηγέτη όπως ο Πιερρακάκης, που μιλά για "ευρωπαϊκούς πρωταθλητές"» σημειώνει το δημοσίευμα
Τι αποφασίστηκε στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας υπό τον πρωθυπουργό
«Θα μιλήσουμε όταν έχουμε πρόγραμμα και άτομα»
Τα δύο στάδια εφαρμογής της συμφωνίας
«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος»
«Μετανιώνω για το "άσε μας κουκλίτσα μου"»
Δείτε αναλυτικά τον χάρτη πληρωμών
Oι δικλείδες προστασίας και το πολιτικό παρασκήνιο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.