Πολιτικη & Οικονομια

Γάμος ομόφυλων: Προς αποχή Πολάκη από την ψηφοφορία

Γρίφος η στάση της Κουμουνδούρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γάμος ομόφυλων: Προς αποχή Πολάκη από την ψηφοφορία
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Γάμος ομόφυλων: Προς αποχή Πολάκη από την ψηφοφορία

Ο Παύλος Πολάκης φέρεται να έχει επικοινωνήσει ήδη με την Κουμουνδούρου και να έχει διαμηνύσει ότι δεν θα είναι παρών στην ψηφοφορία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι η ηγεσία της Κουμουνδούρου εξετάζει το ενδεχόμενονα εκπέσει από τη θέση του επικεφαλής των Τομεαρχών του κόμματος, από τη θέση του συντονιστή ΕΠΕΚΕ όπως είναι ο πραγματικός του τίτλος.

Χτες, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ο Στέφανος Κασσελάκης μετά από συνεχείς ερωτήσεις του Γιάννη Ραγκούση, τόνισε πως «θα υπάρξουν συνέπειες» για όποιον δεν ψηφίσει.

Ανεξαρτήτως, πάντως, της ποινής που θα επιβληθεί στον βουλευτή Χανίων εφόσον διαφοροποιηθεί από την επίσημη θέση στο νομοσχέδιο, το κυρίαρχο είναι πως θα επισημοποιηθεί η ρήξη που εδώ και ένα περίπου μήνα υπάρχει στις σχέσεις του Στέφανου Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Πολάκη

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός, με αφορμή τους τριγμούς που υπάρχουν και στον ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο και το αν θα το ψηφίσουν ή όχι οι βουλευτές, είπε απευθυνόμενος στον Σωκράτη Φάμελλο: «Κοιτάξτε, μην το ενδιαφέρον το βράδυ αντί για το νομοσχέδιο το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και το τι θα κάνει τελικά ο κ. Πολάκης, που τον έχετε απειλήσει με διαγραφή».

«Εγώ από την πρώτη στιγμή που πρότεινα αυτή τη μεταρρύθμιση είπε ότι ως πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύομαι από την παράδοση αυτής της παράταξης να επιτρέπουμε στους βουλευτές μας να ψηφίζουν κατά συνείδηση σε τέτοιου είδους ζητήματα. Αγωνίστηκα να πείσω όσο το δυνατόν περισσότερους βουλευτές μου να το ψηφίσουν και θα σεβαστώ την απόφαση που θα πάρει καθένας, είτε απέχοντας η οποία είναι μια στάση απολύτως αποδεκτή. Για να δούμε πόσοι θα απέχουν και από εσάς και τελικά το ενδιαφέρον να είναι τι θα κάνει ο κ. Πολάκης τον οποίο έχετε περίπου απειλήσει με διαγραφή. Εγώ δεν απείλησα κανένα με διαγραφή , ούτε έβαλα κομματική πειθαρχία. Ήξερα εξ αρχής ότι δεν μπορώ να τους πείσω όλους και το νομοσχέδιο δεν μπορεί να περάσει μόνο με τις ψήφους της ΝΔ», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

 Πολάκης: Ανάρτηση από χειρουργείο 

Αναφερόμενος σε δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε απάντησή του στον Σωκράτη Φάμελλο στη Βουλή, στην οποία ο πρωθυπουργός είπε «για να δούμε πόσοι θα απέχουν και από εσάς και, τελικά, το ενδιαφέρον να είναι τι θα κάνει ο κ. Πολάκης, τον οποίο έχετε περίπου απειλήσει με διαγραφή» ο Παύλος Πολάκης έκανε ανάρτηση, στην οποία ανέβασε φωτογραφίες από νοσοκομείο και έγραψε «Κυριάκο Μητσοτάκη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;; ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ!! Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές».

Κυριακο Μητσοτακη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;; ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ!! Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει...

Posted by Παυλος Πολακης on Thursday, February 15, 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ