Πολιτικη & Οικονομια

Στις 18:00 ο Π. Μαρινάκης ανακοινώνει τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα

Σε ποια υπουργεία θα υπάρξουν αλλαγές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Μαρινάκης για την επίθεση στο σπίτι Πιερρακάκη
O Μαρινάκης για την επίθεση στο σπίτι Πιερρακάκη © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ανασχηματισμός: Νέες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα - Σε ποια υπουργεία θα υπάρξουν αλλαγές

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, στις 18.00, στη γενική γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, θα γίνουν ανακοινώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ οι πρώτες διορθωτικές κινήσεις του πρωθυπουργού θα έχουν ως επίκεντρο τα υπουργεία Υγείας και Προστασίας του Πολίτη.

Στο πλαίσιο αυτό είναι πιθανό ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να μετακινείται στη θέση του κ. Οικονόμου, ενώ στη θέση του υπουργού Υγείας συζητείται να μετακινηθεί ο νυν υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Πληροφορίες που μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί κάνουν λόγο για επιστροφή στο κυβερνητικό σχήμα του κ. Θοδωρή Ρουσόπουλου, με το σενάριο να τον θέλει να αναλαμβάνει τη θέση του Υπουργού Εργασίας. 

Πάντως, σύμφωνα με άλλες πηγές το όνομα του Θόδωρου Ρουσόπουλου δεν «παίζει», καθώς στις 22 Ιανουαρίου, θα γίνει η ψηφοφορία για την θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, όπου πιθανότατα θα εκλεγεί ομοφώνως.

Για το υπουργείο Εργασίας ακούγεται το όνομα του νυν κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Κώστα Τσιάρα, ενώ υπάρχει και το σενάριο της αναβάθμισης του υφυπουργού Βασίλη Σπανάκη. Πάντως, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του MEGA, στο τιμόνι του υπουργείου Εργασίας κατευθύνεται ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Ιωάννης Μπούγας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ