Πολιτικη & Οικονομια

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας είναι το χειρότερο που συνέβη στην Αριστερά και στην κοινωνία

Οι δηλώσεις για την εξαίρεσή της από τον εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας είναι το χειρότερο που συνέβη στην Αριστερά και στην κοινωνία
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας είναι το χειρότερο που συνέβη στην Αριστερά και στην κοινωνία © ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI

ΣΥΡΙΖΑ: «Επίθεση» προς Τσίπρα από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου - Οι δηλώσεις για την εξαίρεσή της από τον εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε στον ΣΚΑΪ για την απόφαση να εξαιρεθεί από την εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη, αλλά για τις εξελίξεις στον χώρο της Αριστέρας.

Για την εξαίρεση από τη συμμετοχή της στην εξεταστική επιτροπή για τη «διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών»

H Ζωή Κωνσταντοπούλου επεσήμανε πως λόγω της εκπροσώπησης των θυμάτων ήρθε αντιμέτωπη με «ακραίες συμπεριφορές, προκλητικές και στο σύνολο χυδαίες». «Βρίσκομαι από τον Μάρτιο στον πλευρό των οικογενειών των θυμάτων αφιλόκερδός» τόνισε σχετικά με την απόφαση να εξαιρεθεί από την εξεταστική επιτρόπη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxh1m42028vt)

Αποκάλυψε πως όπως από τα εννιά μέλη του συμβουλίου τα δύο μέλη είναι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην πρόεδρο και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ στο δυστύχημα των Τεμπών.

«Σε αυτό το συμβούλιο που είναι εννεαμελές τα δύο μέλη είναι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην πρόεδρο και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ στο έγκλημα των Τεμπών. Ένα γαλάζιο παιδί το Χρήστο Βίνη το υπερασπίζονται δύο μέλη του επιστημονικού συμβουλίου, και αυτό το συμβούλιο υποτίθεται με εκ των υστέρων εξαίρεση των υπερασπιστών του κατηγορουμένου για το έγκλημα των Τεμπών γνωμοδότησε ότι πρέπει να πεταχτεί έξω από την επιτροπή ένα μέλος».

Αναφέρθηκε μάλιστα και για το δυστύχημα στα Τέμπη πως ευθύνες υπάρχουν και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
«Ξέρουν ότι αν είμαι μέσα (στην επιτροπή) δεν θα υπάρξει συγκάλυψη. Ακόμα βρίσκονται DNA και ανθρώπινα οστά και μέλη» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Για τις εξελίξεις στην Αριστερά

Η πρόεδρος της Πλέυσης Ελευθερίας σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με την διάσπαση των «11» από το κόμμα και την σύσταση ΚΟ υπό του ονόματος «Νέα Αριστερά».
«Είναι μια αναμενόμενη εξέλιξη των πραγμάτων από τότε που έχασαν το χρήμα. Το είχα προβλέψει από το 2015. Έφυγα αφήνοντας καρέκλες. Τώρα έχουμε μια μάχη της καρέκλας, της χρηματοδότησης. Εκτιμώ ότι ο λόγος που γίνεται σταδιακά αυτό είναι γιατί κάποιοι ελπίζουν να έχουν πρόσβαση στην χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει και η ομάδα Τσίπρα που θέλησε να ελέγξει την χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Για τον Αλέξη Τσίπρα: «Είναι το χειρότερο που συνέβη στην Αριστερά και την κοινωνία. Αυτό που κάνει και τώρα, που τρίβει τα χέρια του με αυτή την διάλυση που προκάλεσε και σιγοντάρει ελπίζοντας ότι θα τον φωνάξουν ως Μεσσία στη συνέχεια και αυτό δείχνει μία ποιότητα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxh1sq4xrjnd)

Για την συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: «Ήταν μια πού πιο φιλόδοξη πρωτοβουλία που κατέληξε σε μία ολιγόωρη συνάντηση πολύ χαμηλών προσδοκιών. Η άποψη μου είναι ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να βάζει αμετακίνητα ισχυρά και το ζήτημα της κυριαρχίας και των 12 μιλίων και το Κυπριακό».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxh1ehexi8gx)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ