Πολιτικη & Οικονομια

Ανδρουλάκης στην Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στόχος μας δεν είναι να κερδίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τη ΝΔ

Προσκλητήριο συμπαράταξης στους δημοκρατικούς πολίτες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανδρουλάκης στην Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στόχος μας δεν είναι να κερδίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τη ΝΔ
Ανδρουλάκης στην Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στόχος μας δεν είναι να κερδίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τη ΝΔ © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ανδρουλάκης: Στόχος μας δεν είναι να κερδίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά τη ΝΔ - Το επόμενο στοίχημα  για το κόμμα

Συνεδριάζει σήμερα (19.11) η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και στο βήμα βρέθηκε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Η ΚΕ πραγματοποιείται μία ημέρα μετά τη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη και την ώρα που τρεις πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα.

«Βήμα βήμα πετυχαίνουμε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο. Αυτό δείχνει η σταθερή ανοδική μας πορεία» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ανοίγοντας τις εργασίες στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινηματος Αλλαγής.

«Θα ξαναέχουμε την δημοκρατική παράταξη πρωταγωνιστή των εξελίξεων στην πατρίδα μας. Έχουμε χρέος να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να έχει αξιόμαχο αντίπαλο η συντηρητική παράταξη (…) Στόχος δεν είναι να ξεπεράσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά να κερδίσουμε τη ΝΔ για να αλλάξει ο τόπος σελίδα και να έχει προοπτική ο ελληνικός λαός» τόνισε.

Απηύθυνε επίσης προσκλητήριο σε κάθε προοδευτικό πολίτη για συστράτευση ενώ ζήτησε από όλους στην παράταξη σκληρή δουλειά.

«Δεν επιλέγουμε τις ατελέσφορες συγκολλήσεις κορυφής, αλλά το δύσκολο, δρόμο των κοινωνικών και πολιτικών συμμαχιών. Είναι ο μόνος στέρεος δρόμος για να υπάρξει ισχυρή προοδευτική δύναμη ως αντιπολίτευση κα αύριο ως κυβέρνηση (…) Να συνεχίσουμε όλοι τον αγώνα, να προχωρήσουμε δυναμικά, γιατί οι πολίτες ζητούν μια δίκαιη και ανθεκτική κοινωνία», σημείωσε.

Να σημειωθεί ότι χθες (18.11) συνεδρίασε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στη Χαριλάου Τρικούπη, το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, ενόψει της σημερινής συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής που ξεκίνησε με ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στην εισήγηση του τόνισε πως «έχουμε χρέος, τον νέο κύκλο που ανοίγει για την παράταξή μας, να τον υπηρετήσουμε με υψηλό δείκτη αξιοπιστίας και συνέπειας. Οι αξίες, οι ιδέες και οι θέσεις μας θα υπηρετούν την προσπάθειά μας να υπάρξει μία ισχυρή δύναμη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, που θα απελευθερώσει κοινωνικές δυνάμεις, οι οποίες θα συσπειρωθούν γύρω από την προσπάθειά μας να υπάρχει ισχυρή κυβερνητική εναλλακτική στη χώρα».

Η ομιλία του κ. Ανδρουλάκη:

Ομιλία στη Συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ