Πολιτικη & Οικονομια

Πολάκης κατά Αναγνωστοπούλου: «Δεν κάνω για επιτελικές θέσεις και το απέδειξα το 2022 όταν λάβατε την αντιική θεραπεία»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πολάκης: Η ανάρτηση - επίθεση προς τη Σία Αναγνωστοπούλου
Πολάκης: Η ανάρτηση - επίθεση προς τη Σία Αναγνωστοπούλου © ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

 Παύλος Πολάκης: Η ανάρτηση - επίθεση προς τη Σία Αναγνωστοπούλου 

Ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε μια σφοδρή «επίθεση» εναντίον της Σίας Αναγνωστοπούλου μέσω του Facebook, αντιδρώντας στη δήλωσή της ότι «εκτόξευε απειλές σε πρώην συντρόφου» και πως εξετάζει την πιθανότητα να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η Σια Αναγνωστοπούλου μίλησε στο Kontra για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπου μεταξύ άλλων εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Παύλου Πολάκη χαρακτηρίζοντας ως υπεύθυνο για το γεγονός ότι κορυφαία στελέχη δεν ανέλαβαν θέσεις ευθύνης εντός του κόμματος.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε στο 2022, όπου η κ. Αναγνωστοπούλου και ο σύζυγός της, αν και είχαν δικαίωμα σε αντιική θεραπεία, δεν τους είχε χορηγηθεί. Αυτό συνέβη κατά την διάρκεια μιας δημόσιας «επίθεσης» που είχε κάνει εκείνος κατά της τότε ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, Θάνου Πλεύρη και Μίνας Γκάγκας.

Η αναφορά αυτή από τον κ. Πολάκη, όπου ισχυρίστηκε ότι «έσωσε» την κ. Αναγνωστοπούλου και τώρα εκείνη του επιτίθεται, προκαλεί εκ΄νέου αναταραχές στο εσωτερικό του κόμματος.

Η Σία Αναγνωστοπούλου αποκάλυψε πως σκέφτεται την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ορατό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άφησε η βουλευτής Σία Αναγνωστοπούλου, μετά από την συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι Kontra. Επεσήμανε πως η ομιλία του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή ήταν «εμπρηστική» και έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζονται με τη Σία Αναγνωστοπούλου κατά τη συνέντευξή της στο Kontra, να ασκεί σκληρή κριτική για τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ «επίθεση» έκανε εναντίον του Παύλου Πολάκη, κατηγορώντας τον για εκτόξευση απειλών κατά πρώην συντρόφων. Τον χαρακτήρισε επίσης ως υπεύθυνο για το γεγονός ότι κορυφαία στελέχη δεν ανέλαβαν θέσεις ευθύνης εντός του κόμματος.

Σία Αναγνωστοπούλου: Σκέψεις αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ
Σία Αναγνωστοπούλου: Σκέψεις αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η Σία Αναγνωστοπούλου σχολιάζοντας τις διαδοχικές συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με κορυφαία στελέχη του χώρου, ανέφερε πως και εκείνη συναντήθηκε μαζί του πριν λίγες μέρες, εκφράζοντάς του μεταξύ άλλων την ανησυχία της για το μέλλον του κόμματος.

Οι δηλώσεις της Σίας Αναγνωστοπούλου για τις αποχωρήσεις και τις εξελίξεις στην Κεντρική Επιτροπή

«Θα μιλήσω πάρα πολύ ειλικρινά. Είμαι σε σκέψη. Γιατί σε αυτό το πλαίσιο δεν κρύβω τα λόγια μου. Δεν είναι εύκολο να αποχωρήσεις από ένα κόμμα στο οποίο έχεις δώσει πολλά πράγματα. Στην Αριστερά είμαι από τα 18 μου χρόνια».

«Όταν είσαι τόσα χρόνια, βαραίνουν πάρα πολλά πράγματα. Δίνω τον χρόνο που χρειάζομαι για να μπορώ να αποφασίσω. Ο ΣΥΡΙΖΑ που φτιάξαμε κατοικεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ; Θέλω να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα».

«Δεν μπορώ να απαντήσω πόσοι θα φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί φεύγουν κάθε ημέρα. Και από τα μεσαία στελέχη, όπως ο κ. Κόκκαλης, ο κ. Τόσκας, ο κ. Μπαλτάς καθώς και μεσαία στελέχη που είναι πάρα πολύ σημαντικοί» σημείωσε η Σία Αναγνωστοπούλου για το μπαράζ αποχωρήσεων.

«Τη Δευτέρα, πριν από την Κεντρική Επιτροπή, είχα πάει σε εκδήλωση στο Τριανόν για την εφημερίδα "Εποχή". Είχα μιλήσει και είχα πει ότι εγώ στον ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνω, όσο παλεύεται η Ριζοσπαστική Αριστερά. Ήρθε ξαφνικά η Παρασκευή, και ακόμα χειρότερα το Σάββατο. Η Παρασκευή ήταν το σοκ με το δημοψήφισμα. Καταλαβαίνει ο πρόεδρος, ο κ. Κασσελάκης ότι κάτι δεν πάει καλά, και έρχεται στην Κεντρική Επιτροπή να μιλήσει για πρώτη φορά στο όργανο του κόμματος» συμπλήρωσε για την κατάσταση στην Κεντρική Επιτροπή.

«Έρχεται για γνωριμία και εκεί πρέπει να εκφραστεί η ενότητα, να φτιαχτεί το δίχτυ εμπιστοσύνης που μόνο ο πρόεδρος μπορεί να το κάνει. Εκεί που περίμενε κανείς από τον πρόεδρος ενός αριστερού κόμματος να ξεκινήσει από τη Γάζα και το Πολυτεχνείο και μετά να πει για τις διαγραφές, ξεκίνησε από αλλού».

Σια Αναγνωστοπούλου: Βρίσκομαι σε σκέψεις να αποχωρήσω απο τον Συριζα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ