- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σία Αναγνωστοπούλου: «Σκέφτομαι την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ»
Η βουλευτής αποκάλυψε ότι είχε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα εκφράζοντάς του την ανησυχία της
Σία Αναγνωστοπούλου: Σκέψεις αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ - Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως είχε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα εκφράζοντάς την ανησυχία της για το μέλλον του κόμματος
Ορατό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άφησε η βουλευτής Σία Αναγνωστοπούλου, μετά από την συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι Kontra. Επεσήμανε πως η ομιλία του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή ήταν «εμπρηστική» και έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό.
Οι ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζονται με τη Σία Αναγνωστοπούλου κατά τη συνέντευξή της στο Kontra, να ασκεί σκληρή κριτική για τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ «επίθεση» έκανε εναντίον του Παύλου Πολάκη, κατηγορώντας τον για εκτόξευση απειλών κατά πρώην συντρόφων. Τον χαρακτήρισε επίσης ως υπεύθυνο για το γεγονός ότι κορυφαία στελέχη δεν ανέλαβαν θέσεις ευθύνης εντός του κόμματος.
Η Σία Αναγνωστοπούλου σχολιάζοντας τις διαδοχικές συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με κορυφαία στελέχη του χώρου, ανέφερε πως και εκείνη συναντήθηκε μαζί του πριν λίγες μέρες, εκφράζοντάς του μεταξύ άλλων την ανησυχία της για το μέλλον του κόμματος.
Οι δηλώσεις της Σίας Αναγνωστοπούλου για τις αποχωρήσεις και τις εξελίξεις στην Κεντρική Επιτροπή
«Θα μιλήσω πάρα πολύ ειλικρινά. Είμαι σε σκέψη. Γιατί σε αυτό το πλαίσιο δεν κρύβω τα λόγια μου. Δεν είναι εύκολο να αποχωρήσεις από ένα κόμμα στο οποίο έχεις δώσει πολλά πράγματα. Στην Αριστερά είμαι από τα 18 μου χρόνια».
«Όταν είσαι τόσα χρόνια, βαραίνουν πάρα πολλά πράγματα. Δίνω τον χρόνο που χρειάζομαι για να μπορώ να αποφασίσω. Ο ΣΥΡΙΖΑ που φτιάξαμε κατοικεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ; Θέλω να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα».
«Δεν μπορώ να απαντήσω πόσοι θα φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί φεύγουν κάθε ημέρα. Και από τα μεσαία στελέχη, όπως ο κ. Κόκκαλης, ο κ. Τόσκας, ο κ. Μπαλτάς καθώς και μεσαία στελέχη που είναι πάρα πολύ σημαντικοί» σημείωσε η Σία Αναγνωστοπούλου για το μπαράζ αποχωρήσεων.
«Τη Δευτέρα, πριν από την Κεντρική Επιτροπή, είχα πάει σε εκδήλωση στο Τριανόν για την εφημερίδα "Εποχή". Είχα μιλήσει και είχα πει ότι εγώ στον ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνω, όσο παλεύεται η Ριζοσπαστική Αριστερά. Ήρθε ξαφνικά η Παρασκευή, και ακόμα χειρότερα το Σάββατο. Η Παρασκευή ήταν το σοκ με το δημοψήφισμα. Καταλαβαίνει ο πρόεδρος, ο κ. Κασσελάκης ότι κάτι δεν πάει καλά, και έρχεται στην Κεντρική Επιτροπή να μιλήσει για πρώτη φορά στο όργανο του κόμματος» συμπλήρωσε για την κατάσταση στην Κεντρική Επιτροπή.
«Έρχεται για γνωριμία και εκεί πρέπει να εκφραστεί η ενότητα, να φτιαχτεί το δίχτυ εμπιστοσύνης που μόνο ο πρόεδρος μπορεί να το κάνει. Εκεί που περίμενε κανείς από τον πρόεδρος ενός αριστερού κόμματος να ξεκινήσει από τη Γάζα και το Πολυτεχνείο και μετά να πει για τις διαγραφές, ξεκίνησε από αλλού».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μου λείπει η πιο ανεπίσημη συμμετοχή μου στη ζωή» λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
«Aπέτυχε γιατί τον ένοιαζε μόνο να πάρει την εξουσία» σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ
Tα όρια της νομιμότητας στις σύγχρονες φιλελεύθερες δημοκρατίες
Από το κυνήγι των εκπτώσεων στις οικονομικές διακοπές
Οι συσκευές τηλεϊατρικής δίνουν τη δυνατότητα για εξειδικευμένες εξετάσεις επί τόπου
Η αναφορά στο κράτος δικαίου, τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τον θάνατο της Μάρως Κοντού
H νέα σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Με αφορμή τον τελικό του Μουντιάλ
Η δήλωσή του μετά την αποχώρηση από την Κεντρική Επιτροπή
«Ο Φάμελλος πήρε κάποιες καλές θέσεις, αλλά τα μπουρδούκλωνε» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
«Όσοι επιλέγουν διαφορετική πολιτική διαδρομή οφείλουν να παραδώσουν την έδρα»
Η πρώτη δήλωση μετά την εκλογή της στην προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας
Με 7 ψήφους υπέρ και ένα λευκό
Αναλυτικά οι πληρωμές
«Η απαγόρευση δεν εξαφάνισε την αγορά, την παρέδωσε στη μαφία» σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός
«Τα επίσημα στοιχεία αποτυπώνουν τη θετική τροχιά της χώρας μας» σημειώνει ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ασφαλιστικό Ταμείο
Ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις 2026
Μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.