- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Κασσελάκης: Οι διαγραφές δεν είναι εύκολη απόφαση ούτε για εμένα
Το βασικό είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ένα «υγιές κόμμα», δηλώνει ο πρόεδρος του κόμματος
Στέφανος Κασσελάκης: Ανάγκη να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ η συντροφικότητα - Τι λέει ο πρόεδρος του κόμματος για αποχωρήσεις και διαγραφές.
Το βασικό είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ένα «υγιές κόμμα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε παρέμβασή του σήμερα στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο».
Ο Στ. Κασσελάκης τόνισε την ανάγκη να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ η συντροφικότητα και η ανεκτικότητα και να μην προσβάλλουν κάποιοι τους συντρόφους τους.
Σημείωσε, δε, ότι πρέπει «να αφουγκραστούμε τη βάση του κόμματος» που θέλει μια «κυβερνητική αριστερά».
Όσον αφορά, τέλος, τις διαγραφές και αποχωρήσεις στους κόλπους του κόμματος, σχολίασε πως «δεν είναι εύκολη απόφαση» ούτε γι' αυτόν.
Κασσελάκης: Εκτός προγράμματος επίσκεψη στην Καλαμάτα
Οι πολιτικοί πρέπει να είναι μέσα στην κοινωνία χωρίς προειδοποίηση, επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας με πολίτες στην Καλαμάτα, οι οποίοι ξαφνιάστηκαν θετικά από την μη προγραμματισμένη επίσκεψή του και την επαφή του μαζί τους, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Είναι πολύ εύκολο να κλειστείς στα γραφεία, πρέπει να είμαστε έξω, πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι οποίες μετέφεραν ότι «διαπίστωσε ξανά και ξανά την ευχάριστη έκπληξη του κόσμου γι' αυτή την αδιαμεσολάβητη επαφή».
«Ήρθα για εσάς, το κόμμα ανήκει στον κόσμο. Αν δεν βγούμε εμείς έξω, με τον πρόεδρο πρώτον απ' όλους, ποιος θα το κάνει;», διερωτήθηκε ο Στ. Κασσελάκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι προβλέπει η προτεινόμενη ρύθμιση
Αφήνει αιχμές για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποχαιρετά τον «Καπετάνιο» του Παναθηναϊκού
Επιβεβαιώνονται τα στοιχεία για το ΑΕΠ - Αύξηση της καταναλωτικής δαπάνης κατά 1,8%
Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι και οι διασταυρώσεις
«Έμαθες τι σημαίνει η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος για σένα;»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι
Αντικαθιστά την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ μετά την αποπομπή της
Πώς η κρατική αρωγή μπορεί να λειτουργεί ως τροχοπέδη στην ασφάλιση κατοικιών, σύμφωνα με τον Στράτο Παραδιά
Έργο εθνικής σημασίας για την ενεργειακή αυτονομία και τη μείωση του κόστους
Τα «πηγαδάκια» και οι τόνοι που ανέβηκαν επικίνδυνα
Οι παρεμβάσεις που φέρνει σε νέο νομοσχέδιο το Υπουργείο Εργασίας
«Ανάγκη να λαμβάνονται υπόψη οι επιμέρους εθνικές ιδιαιτερότητες»
Με C-27 ταξίδεψε στη Σλοβενία
«Δεν ανησυχούμε υπέρμετρα για κρίση χρέους στην Ευρώπη» δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup
Δύσκολες διαπραγματεύσεις και αδιέξοδο στις Βρυξέλλες
Νέο προσωπικό στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα»
Στο 85% η ανησυχία για την ακρίβεια
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
«Να είστε πολύ προσεκτικός γιατί βρέθηκαν και οστά των παιδιών μου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.