- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κασσελάκης για Μαρινάκη: «Το ότι η χρεοκοπία της χώρας επιτέθηκε εναντίον μου χθες, είναι τιμή για μένα»
H απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη
Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντησή του στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη
Με μια ανάρτηση στο X (πρώην Twitter), o Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στα σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη σχετικά με τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την απουσία του από την εκδήλωση προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.
Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στον Παύλο Μαρινάκη
Στην ανάρτησή του, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήριζει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ως «άνθρωπο που έγινε ταυτόχρονα κυβερνητικός εκπρόσωπος Μητσοτάκη και Σημίτη» ενώ υποστηρίζει πως είναι «τιμή ότι η χρεοκοπία της χώρας επιτέθηκε εναντίον μου χθες».
Μαθήματα Ιστορίας προς τον άνθρωπο που κατάφερε να γίνει κυβερνητικός εκπρόσωπος Μητσοτάκη και Σημίτη ταυτόχρονα.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) November 8, 2023
Από το 1995 ως το 2015 το δημόσιο χρέος τριπλασιάστηκε! Αυξήθηκε κατά 200 δισ.!
Το ότι η χρεοκοπία της χώρας επιτέθηκε εναντίον μου χθες, είναι τιμή για μένα. pic.twitter.com/iGxbXUH1Dy
Tο σχόλιο του Παύλου Μαρινάκη για τη δήλωση Κασσελάκη με αφορμή την εκδήλωση για τον Σημίτη
Την δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με το γιατί δεν έδωσε το «παρών», παρά το γεγονός ότι είχε προσκληθεί στην εκδήλωση προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, κλήθηκε να σχολιάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.
«Εγώ δεν είμαι ούτε εκπρόσωπος Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, αλλά απαντώντας σε αυτό που είπε ο κ. Κασσελάκης ας διαβάσει λίγο ιστορία να δει τι έγινε το 2015 να μάθει για το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο» είπε και πρόσθεσε ότι όπως υπάρχει συνέχεια στο κράτος υπάρχει και στα κόμματα. «Δεν ίδρυσε νέο πολιτικό φορέα ο κ. Κασσελάκης. Το κόμμα στο οποίο εξελέγη με μεγάλο ποσοστό προϋπήρχε. Πριν μιλήσει ο κ. Κασσελάκης για χρέη καλό είναι να διαβάσει την πρόσφατη ιστορία πριν κάνει ανάλυση για την παλαιότερη αυτής».
Δείτε την απάντηση του κ. Μαρινάκη στο 37:00 του βίντεο παρακάτω:
Η απάντηση Κασσελάκη για την απουσία του από την εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη
Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε την Τρίτη (7.11) την απάντησή του για την απουσία του από την τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (6.11) για τον Κώστα Σημίτη.
«Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού;», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο του Ant1 και πρόσθεσε: «Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε».
Όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε προσκληθεί στην εκδήλωση, ωστόσο, επέλεξε να μην παραβρεθεί. Μάλιστα, στην απάντησή του αναφέρθηκε και στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τη διαχείριση που έκανε ως υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Όταν, όμως, ρωτήθηκε για το «παράθυρο» εξόδου που φαίνεται ότι άνοιξε ο κ. Τσακαλώτος από τον ΣΥΡΙΖΑ, απέφυγε να σχολιάσει.
Διαβάστε επίσης »»» Κώστας Σημίτης: Το βίντεο για τη ζωή του
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σφοδρή κριτική για τη στάση του ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης την περίοδο 2019-2023
Δύο νέες εγκύκλιοι για ένα κράτος πιο φιλικό στον πολίτη
Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Απριλίου
H δέσμευση της εταιρίας για την επόμενη ημέρα
Ο πρωθυπουργός μοιράστηκε την προσωπική του εμπειρία από την πρόσφατη νοσηλεία της συζύγου του στον «Ευαγγελισμό»
Τι αναφέρει το policy paper του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών
Η είσοδος δύο νέων κομμάτων αλλάζει τις ισορροπίες στην αντιπολίτευση και πιέζει το ΠΑΣΟΚ
Περιοδεία στο νησί της Κρήτης πραγματοποιεί η υπουργός Πολιτισμού
Το πιο αποκαλυπτικό στοιχείο αυτής της νέας πολιτικής επανεμφάνισης δεν είναι τελικά όσα λέγονται, αλλά όσα αποφεύγονται επιμελώς
Συνάντηση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών με την Φιλανδή ομόλογό του
Ο γραμματέας της Νέας Αριστεράς εκτίμησε ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα επιχειρήσει αρχικά να χτίσει πάνω στην Αριστερά
Στο «Attica Green Expo 2026» η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να πείσει πως ως άλλος Σαούλ είδε το φως οδηγημένος από την ίδια την κοινωνία
Τι είδαμε στην ιδρυτική εκδήλωση με φόντο την Ακρόπολη: Το ακροατήριο κι ένα ακρωνύμιο που έπιασε τους περισσότερους απροετοίμαστους
Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το νέο κόμμα
Όλες οι πληρωμές που θα γίνουν εντός της ημέρας
Σε απόγνωση οι οδηγοί, συνεχίζουν να πληρώνουν ακριβά τα καύσιμα
Όσα είπε το στέλεχος του νέου κόμματος για τη φορολόγηση του μεγάλου πλούτου
Η σημαντική διευκρίνιση για το έκτακτο επίδομα παιδιού
Χθες το βράδυ επιβεβαιώθηκε ότι όχι μόνο είναι ίδιος, αλλά πια δεν προσπαθεί να το κρύψει.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.