Πολιτικη & Οικονομια

Γιώργος Τσίπρας: Ο Σκουρλέτης ήθελε να κάνει μεγάλη ζημιά σε Τσίπρα και Κασσελάκη

Σχολίασε την προσφυγή Σκουρλέτη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά τις επιθέσεις από το τρολ «Πεν Νταλαούρα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Τσίπρας
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Ο Γιώργος Τσίπρας ανέφερε ότι το πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν δημιούργησαν οι διαγραφές, αλλά οι «ακραίες τοποθετήσεις» απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη

Πυρά κατά του Πάνου Σκουρλέτη, μετά την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το τρολ «Πεν Νταλαούρα», εξαπέλυσε το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Τσίπρας.

«Άλλη μια απόδειξη για το ποιες είναι οι προθέσεις του συντρόφου. Ήθελε να κάνει μεγάλη ζημιά στον Τσίπρα και τον Κασσελάκη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας για τον Πάνο Σκουρλέτη, απαντώντας με τη φράση «ας πάει όπου θέλει» για την πρόθεση προσφυγής στην ΕΛ.ΑΣ. του πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τον ίδιο δε, «δεν υπήρξε κανένας στρατός των τρολ, προφανώς υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και χρησιμοποιούν τα social media».

«Το πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι οι ακραίες τοποθετήσεις απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη»

Αφού ζήτησε «να σταματήσει η ανώμαλη κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ», ο Γιώργος Τσίπρας τόνισε ότι δεν δημιούργησαν πρόβλημα οι διαγραφές, αλλά η στάση, οι δηλώσεις και οι «ακραίες τοποθετήσεις» που έκαναν μέλη του κόμματος απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Οποιοσδήποτε ήταν πρόεδρος, τέτοιες δηλώσεις είναι κατευθείαν προς διαγραφή», πρόσθεσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη ότι «ενότητα με τους όρους που διαμορφώθηκαν μετά την εκλογή Κασσελάκη δεν μπορεί να γίνει».

«Στόχος μας είναι να συνυπάρξουμε σε μια κοινή πορεία με κανόνες και αυτό έχει ξεφύγει», ανέφερε ο κ. Τσίπρας, σχολιάζοντας «με κάθε ομιλία θα έχουμε δηλώσεις; Είναι αστείο».

Στο πλαίσιο αυτό, χαρακτήρισε «μεγάλο πολιτικό πρόβλημα το να έχεις μια μερίδα του κόμματος που να λέει δεν μπορεί να συνυπάρξουμε. Το επόμενο βήμα είναι το διαζύγιο».

Κατά τον ίδιο, «προφανώς η νέα ηγεσία έδειξε ότι αφήνουμε πίσω ό,τι έγινε στην εσωκομματική προεκλογική περίοδο, ήταν όσο πιο ενωτικός μπορούσε ο Κασσελάκης».

Ερωτηθείς, τέλος, για το τι θα συμβεί σε περίπτωση που στις ευρωεκλογές υπάρχει νέα πτώση στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Τσίπρας απάντησε: «Είναι θεωρητικό το ερώτημα. Στις ευρωεκλογές θα πάει καλά ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή είναι η επιδίωξη».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwozbfvdzxp5)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ