- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σκουρλέτης για την παραπομπή σε διαγραφή: «Ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα»
«Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αν έχει καταλάβει πού έχει εκλεγεί», σημείωσε ο πρώην υπουργός
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πάνος Σκουρλέτης για τη διαγραφή από τον Στέφανο Κασσελάκη και την πορεία του κόμματος
«Αυτός ο χώρος κινδυνεύει από γελοιοποίηση» ήταν το πρώτο σχόλιο του Πάνου Σκουρλέτη μετά την ανακοίνωση της παραπομπής σε διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, ο Πάνος Σκουρλέτης αποκάλυψε ότι έμαθε για τη διαγραφή του από την τηλεόραση και σχολίασε: «οι διαδικασίες είναι προβλεπόμενες στο καταστατικό. Φαντάζομαι ότι αυτή είναι μία πρόταση προς την επιτροπή δεοντολογίας, που έχει δικαίωμα ο πρόεδρος να κάνει. Αλλά, να σου πω την αλήθεια, παρακολουθώντας τη σημερινή αντίδραση, αλλά και την τοποθέτηση το τελευταίο διάστημα, ειλικρινά λυπάμαι. Λυπάμαι, γιατί αυτός ο χώρος απαξιώνεται και φοβάμαι ότι τελικά κινδυνεύει από την απαξίωση και τη γελοιοποίηση».
«Από χθες έχουμε ένα γεγονός που πραγματικά συνιστά κοσμογονία και δεν νιώθει ανάγκη να απαντήσει» τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης αναφορικά με τα δημοσιεύματα της «Εφημερίδας των Συντακτών» για τον κ. Κασσελάκη, συμπληρώνοντας ότι «στα 24 έχουμε διαμορφώσει μια άποψη. Ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα. Απορώ τι άποψη έχει ο κ. Κασσελάκης για τα τελευταία πέντε χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι μόλις ένα μήνα μέλος του κόμματος. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αν έχει καταλάβει πού έχει εκλεγεί».
Σε ό,τι αφορά τα επόμενα βήματα του ίδιου, ο Πάνος Σκουρλέτης σημείωσε: «θα αντισταθούμε και θα διεκδικήσουμε αυτήν την ιστορική διαδρομή», καθώς «οι 65.000 που τον ψήφισαν (σ.σ. τον κ. Κασσελάκη) δεν ήξεραν ότι είναι υπέρ της καθήλωσης των μισθών». Ο Πάνος Σκουρλέτης κλήθηκε να σχολιάσει πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, που έκαναν λόγο για πολιτική καταδίκη και όχι διαγραφή του, είπε: «Προφανώς τον ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί ο πρόεδρος να διαγράψει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Η επίσημη ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ για το πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές
Ολόκληρη η τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας στο Athens Alitheia Forum
«Ενσαρκώνει τις κοινές μας αξίες: ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ισότητα, κοινωνική ένταξη» σημειώνει ο πρωθυπουργός
«Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην προκύπτουν βεβιασμένα συμπεράσματα ή δημόσιες κρίσεις»
«Κανένας καλύτερος από Μητσοτάκη» λέει το 54% των πολιτών
Η επαναλειτουργία του αγωγού Vardax ενισχύει τον ενεργειακό ρόλο της Θεσσαλονίκης στα Βαλκάνια
Από τους 14.000 πριν μερικά χρόνια περνάμε στους 19.000 το 2026, τόνισε ο υπουργός
Η βασική διαφορά είναι το μέγεθος και ο τρόπος κατασκευής
Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και ερευνητές αναζητούν λύσεις για την παραπληροφόρηση – Νέες προκλήσεις
Η ΝΔ στο 34,1% στην εκτίμηση αποτελέσματος, με υψηλή κυβερνητική στήριξη στην άμυνα και χαμηλή δυναμική για νέα κόμματα
Το πρώτο αναβαθμισμένο αεροσκάφος αναμένεται να παραληφθεί εντός του 2027
Ισχυρά δημόσια οικονομικά και ανάπτυξη, η Ελλάδα κινδυνεύει από ενέργεια και γεωπολιτική αστάθεια
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.