Πολιτικη & Οικονομια

Συνεχίζονται οι αψιμαχίες στον ΣΥΡΙΖΑ: Η «εικαστική» αιχμή Μωραΐτη για Παπαδημούλη

Με αφορμή τα άρθρα που υπέγραφε ο Στέφανος Κασσελάκης στα 24 του χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Μωραΐτης - Δημήτρης Παπαδημούλης
© Facebook / Eurokinissi

ΣΥΡΙΖΑ: Η αιχμή του Νίκου Μωραΐτη για τα ακίνητα του Δημήτρη Παπαδημούλη 

Σε ταραγμένα εσωκομματικά νερά εξακολουθεί να κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ, στη σκιά της διαγραφής του Στέφανου Τζουμάκα, αλλά και των δημοσιευμάτων για όσα έγραφε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ηλικία 24 ετών σχετικά με τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, τη μείωση των μισθών, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα. Μπορεί ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να έδωσε σήμερα την απάντησή του στην ΕΦΣΥΝ, δηλώνοντας ότι δεν θυμάται τα άρθρα, αλλά ούτε και τον εαυτό του στα 24 του χρόνια, όμως τα social media αποτελούν πεδίο αντιπαράθεσης λαμπρό για στελέχη του κόμματος και μη. 

Πριν από λίγες ώρες, ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, άφησε αιχμές για τα σπίτια που έχει στην ιδιοκτησία του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, κάνοντας μία «εικαστική παρέμβαση» σε πρόσφατη ανάρτηση του ευρωβουλευτή στο Facebook. Στην εν λόγω ανάρτηση, ο Δημήτρης Παπαδημούλης έπαιρνε θέση για όσα δήλωσε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης για τα γραφόμενά του πριν από 11 χρόνια στον «Εθνικό Κήρυκα». Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ήμουν τότε 24 χρόνων. Και η αγαπημένη μου Νάντια, 22. Αν και έχουν περάσει δεκαετίες από τότε, θυμάμαι και σήμερα πολύ καλά και τι έκανα και τι έγραφα και για τι αγωνιζόμουν. Πάλευα για δημοκρατία, δικαιοσύνη, ανθρώπινα δικαιώματα και ισχυρά δημόσια πανεπιστήμια, μέσα απο το φοιτητικό κίνημα». 

Στη συνέχεια προσθέτει: «Για σοσιαλισμό με Δημοκρατία και Ελευθερία, για μια Ελλάδα με αξιοπρεπείς μισθούς και ισχυρό κοινωνικό κράτος. Για την σύγκλιση με τις προηγμένες Ευρωπαϊκές χώρες. Για μια ισχυρή, σύγχρονη και ενωμένη Αριστερά, ικανή να κυβερνήσει και να αλλάξει την χώρα. 44 χρόνια μετά, αισθάνομαι υπερήφανος για το τότε και σίγουρος ότι θα συνεχίσω σταθερά με την Αριστερά, με τις ίδιες αξίες και μακριά απο αξιώματα, μέχρι το τέλος της ζωής μου». 

Ήμουν τότε 24 χρόνων. Και η αγαπημένη μου Νάντια, 22. Αν και έχουν περάσει δεκαετίες από τότε, θυμάμαι και σήμερα πολύ...

Posted by Δημήτρης Παπαδημούλης I Dimitris Papadimoulis on Sunday, October 22, 2023

Ο Νίκος Μωραΐτης σε ανάρτησή του στο Χ διορθώνει το «44 χρόνια μετά» του κ. Παπαδημούλη, σε «44 σπίτια μετά». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ