- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Φίλης για Τζουμάκα: Ο Κασσελάκης δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του ΣΥΡΙΖΑ
Στήριξη στον διαγραφέντα και «να μην επιτρέψουμε τον περαιτέρω εκφυλισμό του κόμματος»
Τζουμάκας: Απαράδεκτη χαρακτήρισε την απόφαση του Κασσελάκη ο Φίλης - Συνεχίζεται το «μπαράζ» δηλώσεων
Σε έντονο ύφος ο Νίκος Φίλης σχολίασε τη διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα, επικρίνοντας την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη. Σημείωσε ότι ο πρόεδρος του κόμματος δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε: «Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τον Στέφανο Τζουμάκα και να μην επιτρέψουμε τον περαιτέρω εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ».
Η ανάρτηση του Νίκου Φίλη
«Ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια απέναντι στον Στέφανο Τζουμάκα, που βαθαίνει την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Προφανώς δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματός μας. Στην ουσία επιθυμεί τη διαγραφή του αγωνιστή της Δημοκρατίας Στ. Τζουμάκα για την πολιτική κριτική που ασκεί και για όσα είχε αναφέρει την εποχή που διεκδικούσε την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αλλά και προχθές στην Πολιτική Γραμματεία χωρίς να λάβει οποιαδήποτε απάντηση.
Με ανάρτηση από το Μαϊάμι ο κ. Κασσελάκης δείχνει πως εννοεί την περιβόητη «αδιαμεσολάβητη εκπροσώπηση» των μελών του κόμματος. Δείχνει επίσης πώς εννοεί το Συνέδριο, τη διεξαγωγή του οποίου συνεχώς αναβάλλει. Με διαγραφές διαφωνούντων!
Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τον Στέφανο Τζουμάκα και να μην επιτρέψουμε τον περαιτέρω εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί το καλύτερο δώρο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη».
Ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια απέναντι στον Στέφανο Τζουμάκα, που βαθαίνει την κρίση στον...
Posted by Νίκος Φίλης on Friday, October 20, 2023
Η αντίδραση του Πολάκη
Ο Παύλος Πολάκης δεν έχασε χρόνο και αμέσως σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη δημοσίευση του Στέφανου Κασσελάκη για τη διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα.
Σε ανάρτησή του στο Facebook τόνισε:
«Ήρθε η ώρα!!! Στέφανε Τζουμάκα σε ευχαριστούμε για τους αγώνες σου στο παρελθόν αλλά σημερα εκπέμπεις μόνο δηλητήριο διαλυσης!! Καντο εκτός κόμματος».
Ήρθε η ώρα!!! Στέφανε Τζουμάκα σε ευχαριστούμε για τους αγώνες σου στο παρελθόν αλλά σημερα εκπέμπεις μόνο δηλητήριο...
Posted by Παυλος Πολακης on Friday, October 20, 2023
Η ανάρτηση Κασσελάκη για τον Στέφανο Τζουμάκα
«Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα τόσο κατά την περίοδο της Χούντας όσο και στη Μεταπολίτευση.
Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως «ολιγαρχικό» και «διαπλεκόμενο».
Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω.
Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του».
Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα τόσο κατά την περίοδο της Χούντας όσο και στη Μεταπολίτευση.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) October 20, 2023
Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως «ολιγαρχικό» και…
Τζουμάκας για Κασσελάκη: Αυτός δεν ήρθε, τον φέρανε
Νωρίτερα σήμερα, σφοδρότατη επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Στέφανος Τζουμάκας, αμφισβητώντας ευθέως τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, και την ικανότητά του να οδηγήσει την αξιωματική αντιπολίτευση σε νικηφόρο πορεία.
«Αυτός δεν ήρθε τον φέρανε, τίποτε δεν έρχεται από μόνο του. Εν γνώσει του Τσίπρα ήρθε, άλλο τι στάση κρατάει, το παιδί δεν κάνει, υπάρχει κανείς που δεν το ήξερε; Ψυχραιμία», τόνισε.
«Ο Αλέξης Τσίπρας είπα ότι δεν έπρεπε να παραιτηθεί και θα έχουμε κρίση ηγεσίας και κρίση πολιτικής ενότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διχασμένος πια, γιατί η ηγεσία δεν γίνεται αποδεκτή. Ήδη έχει την πρώτη της πολιτική ήττα στις δημοτικές εκλογές. Πολιτικά έχω πλήρη διαφωνία με την ηγεσία, δεν μπορεί να οδηγήσει. Υπέστη την πρώτη ήττα τώρα πάει για τη δεύτερη στις ευρωεκλογές, αυτή είναι η άποψή μου. Γι’ αυτό έθεσα προχθές στη συνεδρίαση (σ.σ Πολιτική Γραμματεία) ότι πρέπει να εξετάσουμε θέμα πολιτικής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Τι βγήκε και είπε η πολιτική ηγεσία το βράδυ των δημοτικών… Λέξη για την πολιτική απομόνωση και το πολιτικό στραπάτσο… ‘’τι έγινε με τον δήμαρχο τάδε και τον τάδε’’ για να αποφύγει το πρόβλημα» σημείωσε ο κ. Τζουμάκας. Ερωτηθείς εξάλλου γιατί ακούστηκαν οι αναφορές των κ. Τσακαλώτου και Σκουρλέτη στην Πολιτική Γραμματεία και όχι η δική του, σχολίασε «δεν είπανε για εμένα γιατί θέλουν να στήσουν το ματς Καρέζη – Βουγιουκλάκη οι ‘’μεν και οι δεν’’».
Μπορεί να αμφισβητηθεί η ηγεσία του κ. Κασσελάκη στο συνέδριο, θα αναληφθούν πρωτοβουλίες, υποστήριξε. «Ορισμένοι θέλουν διάσπαση και όχι μόνο μέσα από το κόμμα, και από έξω. Η ολιγαρχία και η διαπλοκή εγκαταστάθηκαν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ», εκτίμησε. Εκτίμησε επίσης ότι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστούν.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.