Πολιτικη & Οικονομια

Γιώργος Παπανδρέου: Η νίκη Δούκα μήνυμα προς όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας

«Η ανατροπή είναι δυνατή με συσπείρωση»

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Παπανδρέου: Η νίκη Δούκα μήνυμα προς όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 -Γιώργος Παπανδρέου: Η νίκη Δούκα μήνυμα προς όλες τις προοδευττικές δυνάμεις της χώρας

Την ικανοποίησή του για τη νίκη του Χάρη Δούκα στον Δήμο Αθηναίων, στον 2ο γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, εξέφρασε ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός, προσερχόμενος στα γραφεία του νέου δημάρχου Αθηναίων, έκανε λόγο για «μεγάλη νίκη και μεγάλη αλλαγή» και τόνισε ότι «μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή όταν συσπειρώνονται οι προοδευτικές δυνάμεις».

Ο Γιώργος Παπανδρέου υπογράμμισε ότι «η Αθήνα μπορεί να γίνει πρωτοπορία για να δείξει πού μπορεί να πάει η Ελλάδα. Μπορούν να γίνουν αλλαγές, κατι που αποτελεί μήνυμα προς όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας».

Ο ίδιος εξέφρασε την εκτίμηση ότι η ανατροπή θα γίνει και μέσω των πολιτικών που θα προωθήσει ο Χάρης Δούκας που προωθεί ένα όραμα πράσινης ανάπτυξης και ανθρωπιάς και προοπτικής.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw97l5wtipm9)

ΠΑΣΟΚ: «Είμαστε δεύτερη δύναμη στην αυτοδιοίκηση»

Χαρά και ικανοποίηση εκφράζουν στον ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τη νίκη του Χάρη Δούκα στην Αθήνα, την κατάκτηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τις επιτυχίες σε πολλούς δήμους στην Αττική και την Περιφέρεια.

Ηγετικά στελέχη τόνιζαν ότι τα αποτελέσματα στέλνουν σαφές πολιτικό μήνυμα στην κυβέρνηση και επιβεβαιώνουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η δεύτερη πολιτική δύναμη στην Αυτοδιοίκηση.

Για την επιτυχία του κ. Κουρέτα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσαν ότι «προήλθε παρά τον στυγνό εκβιασμό που ασκήθηκε για τον υποψήφιο της κυβέρνησης».

Σε ποιους δήμους της Αττικής εξελέγησαν «πράσινοι» δήμαρχοι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ