Πολιτικη & Οικονομια

ΠΑΣΟΚ: «Είμαστε δεύτερη δύναμη στην αυτοδιοίκηση»

Πώς ερμηνεύει η Χαριλάου Τρικούπη τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το λογότυπο - έμβλημα του ΠΑΣΟΚ πάνω από την είσοδο των γραφείων του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη
© ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

«Η νίκη του Χάρη Δούκα και τα υπολοιπα αποτελέσματα στέλνουν σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση: Το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερη δύναμη στην αυτοδιοίκηση»

Χαρά και ικανοποίηση εκφράζουν στον ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τη νίκη του Χάρη Δούκα στην Αθήνα, την κατάκτηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τις επιτυχίες σε πολλούς δήμους στην Αττική και την Περιφέρεια.

Ηγετικά στελέχη τόνιζαν ότι τα αποτελέσματα στέλνουν σαφές πολιτικό μήνυμα στην κυβέρνηση και επιβεβαιώνουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η δεύτερη πολιτική δύναμη στην Αυτοδιοίκηση.

Για την επιτυχία του κ. Κουρέτα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσαν ότι «προήλθε παρά τον στυγνό εκβιασμό που ασκήθηκε για τον υποψήφιο της κυβέρνησης».

Γιώργος Παπανδρέου: Ενώνουμε προοδευτικές δυνάμεις

Για μεγάλη ανατροπή των προοδευτικών δυνάμεων έκανε λόγο ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αναφερόμενος στην εκλογή του Χάρη Δούκα στον Δήμο Αθηναίων.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε χαρακτηριστικά: «Όταν ενώνουμε τις προοδευτικές δημοκρατικές δυνάμεις πίσω από ένα πρόσωπο, μπορεί να γίνει η ανατροπή».

Και συνέχισε λέγοντας ότι «η πραγματική ανατροπή θα είναι η εφαρμογή αυτών των ιδεών για μια βιώσιμη και πράσινη Αθήνα».

Τέλος, ο κ. Παπανδρέου ευχήθηκε καλή δύναμη και «κάθε καλό» στον κ. Δούκα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ