Πολιτικη & Οικονομια

Xαράλαμπος Μπονάτσος: Ο νέος πρωταγωνιστής στον Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμετέχω» και ο δρόμος για αλλαγή σελίδας

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Η υποψηφιότητα του Χαράλαμπου Μπονάτσου για τον Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού.

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Η υποψηφιότητα του Χαράλαμπου Μπονάτσου για τον Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Χαράλαμπος Μπονάτσος, λίγο πριν τη μάχη του δεύτερου γύρου των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, βγαίνει μπροστά ως μία δυναμική και ταυτόχρονα ενωτική φωνή, από αυτές που δεν ακούγονται συχνά στην «αρένα» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Γιατί πηγάζει από μία φιλοσοφία εκσυγχρονιστική, που επενδύει στην επιχειρηματικότητα, επιδιώκει τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και δεν αφήνει κανέναν πίσω.

Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των Δημοτικών εκλογών αποτυπώνουν ένα ποσοστό πάνω από 60% το οποίο δεν στηρίζει την απερχόμενη δημοτική αρχή και στο πλαίσιο αυτό άνοιξε ουσιαστικά ο δρόμος για αλλαγή σελίδας στον Δήμο.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμετέχω» έχει να επιδείξει ένα δομημένο πρόγραμμα και μία πολυετή εμπειρία στον στίβο της Αυτοδιοίκησης, γεγονός που μπορεί να διαμορφώσει νέα δεδομένα.

Who is who

Ο Χαράλαμπος Μπονάτσος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Ψυχικό. Αποφοίτησε από την Πρότυπη Σχολή Αναβρύτων και στην συνέχεια σπούδασε Δημοσιογραφία καθώς και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Southampton της Μεγάλης Βρετανίας. Έχει εργαστεί στον ΑNT1, ενώ μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις οικογενειακές του επιχειρήσεις με έδρα την περιοχή του Φάρου Ψυχικού.

Η πετυχημένη εργασιακή διαδρομή του Χαράλαμπου Μπονάτσου δεν στάθηκε, όπως αποδείχθηκε, εμπόδιο στην ενασχόλησή του με τα κοινά που ξεκίνησε το 2002. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Παιδείας στον πρώην Δήμο Νέου Ψυχικού, ενώ από το 2019 υπηρέτησε τον Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού ως Αντιδήμαρχος Δημοτικής Διακυβέρνησης και Οικονομικών και κατόπιν Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Τον Νοέμβριο του 2022 ο Χαράλαμπος Μπονάτσος αποχώρησε από την παράταξη Προάστιο Πρότυπο και παραιτήθηκε από τη θέση του Αντιδημάρχου, παραμένοντας όμως στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος σύμβουλος.

Με απλά λόγια, ο υποψήφιος Δήμαρχος Φιλοθέης - Ψυχικού γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες τις περιοχής, είναι όμως παράλληλα και άνθρωπος της αγοράς, υπερ-δραστήριος και αποφασισμένος, όπως δηλώνει, να κάνει πράξη όλα όσα δεν έγιναν τα τελευταία χρόνια.

Xαράλαμπος Μπονάτσος: Ο νέος πρωταγωνιστής στον Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού

Με όραμα, στόχους και αγάπη

Με οδηγό την αγάπη για τον Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού και «όχημα» τη συμμετοχικότητα καθώς και ένα πρόγραμμα που επιδιώκει να βάλει τέλος στην αδράνεια και τη στασιμότητα της προηγούμενης Διοίκησης του Δήμου, ο Χαράλαμπος Μπονάτσος και η ομάδα του οραματίζονται έναν Δήμο με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις  ανάγκες  του «που θα υπηρετεί τους κατοίκους χωρίς αποκλεισμούς, αλαζονεία, παραταξιακούς και κομματικούς χρωματισμούς» όπως λέει χαρακτηριστικά και ο ίδιος σε συνεργάτες του. Σύμφωνα και με το πρόγραμμα του συνδυασμού στόχος είναι διαμόρφωση ενός βιώσιμου και σύγχρονου Δήμου που να αποτελεί  πρότυπο ασφάλειας, καθαριότητας και αποτελεσματικής οικονομικής διαχείρισης. Όπως έχει δηλώσει και ο κ. Μπονάτσος «Καίρια δέσμευσή μου είναι και η προστασία αλλά και η διατήρηση της φυσιογνωμίας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, η διαφύλαξη δηλαδή του οικιστικού χαρακτήρα της περιοχής που την κάνει σίγουρα μία από τις πιο ειδυλλιακές της Αττικής».

Στην τελική ευθεία

Η ανάγκη για αλλαγή και θετική εξελικτική πορεία του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού είναι το βασικότερο μέλημα του Χαράλαμπου Μπονάτσου, ο οποίος την ερχόμενη Κυριακή θα διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου σε μία αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Μια αναμέτρηση προκειμένου να αποδείξει σε όλους πως μπορεί περισσότερα και μπορεί καλύτερα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ